Παρασκευή, Μαρτίου 16

Mind Games


  • ΕΠΟ 13 Μαρτίου.2012"Στην αναβολή του πρώτου αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2011-2012, μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΟΦΗ, προχώρησε με σημερινή του απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ. Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω των υποχρεώσεών της στο Europa League. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21-3-2012 και θα οριστεί εκ νέου με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, την οποία εξουσιοδότησε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας". 

  • Παναθηναϊκός 16 Μαρτίου 2012.Προς υπόψιν Σοφοκλή Πιλάβιου:«Κύριε Πρόεδρε,
Πριν 3 ημέρες το Δ.Σ. της ΕΠΟ προέβη στην τουλάχιστον εξεζητημένη απόφαση αναβολής του αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΟΦΗ.
Επειδή πλέον δεν συντρέχουν οι λόγοι στους οποίους στηρίχτηκε η απόφαση αυτή, παρακαλούμε όπως, εντός της ημέρας, επανορίσετε τον ως άνω αγώνα στην ημερομηνία που είχε αρχικά οριστεί.
Με εκτίμηση, Δημήτρης Γόντικας»!

  • ΕΠΟ 16 Μαρτίου 2012. «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κλήθηκε, από μερίδα των Μ.Μ.Ε., τις τελευταίες ημέρες να απολογηθεί για την απόφασή της να βοηθήσει, με την αναβολή διεξαγωγής ενός αγώνα για το Κύπελλο, την προσπάθεια μιας ελληνικής ομάδας να διακριθεί στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.
    Η προεξόφληση, με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, της πρόκρισης -εκτίμηση και επιθυμία (θέλαμε να πιστεύουμε) κάθε μέλους της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας- αποδείχτηκε λάθος.

    Η Ε.Π.Ο. το αποδέχεται και για το λόγο αυτό προχώρησε στον επανορισμό του αγώνα για το Κύπελλο μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ο.Φ.Η. για την Τετάρτη 21 Μαρτίου.

    Ταυτόχρονα, επιθυμεί να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο καθένας να ασχολείται αποκλειστικά με τα του οίκου του, εκεί να εστιάζει όλες τις προσπάθειές του και να μην επιχειρεί να κατασκευάζει άλλοθι για να καλυφθεί πίσω τους.
    Οι τακτικές αυτές δεν πείθουν πλέον κανέναν και είναι καταδικασμένες στην αποτυχία μαζί με τους εμπνευστές τους»

  • Ολυμπιακός 16  Μαρτίου 2012.   "Εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε με οποιονδήποτε, οποτεδήποτε… Κατά τα άλλα, ο προγραμματισμός της ΕΠΟ στην οποία αποφασίζουν άτομα και όχι το συμβούλιο, είναι αστείος και θα κριθεί όταν έρθει η ώρα..." είναι παράνομος και παράτυπος ο ορισμός από τον Σοφοκλή Πιλάβιο καθώς "πρόκειται για ορισμό που τον κάνει μόνος του".


  • Γαύροι, Βάζελοι και λοιποί ουδέτεροι16 Μαρτίου 2012

9 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΙΕΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΑΝΕΤΟ, ΣΚΕΦΤΙΚΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΟΝΗ ΝΑ ΔΕΙΞΗ ΚΑΡΤΑ. ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕ ΔΟΞΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΣΟΥΚΑΣ ΜΕ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΣΤΗ ΔΟΞΑ . ΚΑΤΩ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα ένα όνειρο. Ηταν, λέει, ο Δούρος και χάιδευε το μουστάκι του όταν χτύπησε το τηλέφωνό του. «Γιατί βάλατε τελικά τον Κάκο;», ρώτησε η φωνή. «Γιατί πέρυσι ο Κάκος τα 'κανε μαντάρα στον τελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ – Ατρόμητος όταν του ξέφυγε ο έλεγχος των συνθηκών του αγώνα», είπε ο Δούρος. «Για αυτό τον έβαλε στον πάγο ο Βασσάρας. Τον επαναφέραμε εμείς. Τώρα πρέπει να μας δείξει ότι μπορεί να επιβάλει συνθήκες τέλεσης αγώνα» είπε. «Και τι θα παίξει;». Πριν ο Δούρος απαντήσει, ξύπνησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΟΜΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΥΜΗΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:50 gia ksanades pio kala.doksa atromitos 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.