Σάββατο, Ιουλίου 17

Ρεπορτάζ Καλαμωτής..



Αναφορά στον 8ο όμιλο από το periferiako ...


8ος Όμιλος:
Στον όμιλο με τις αθηναϊκές ομάδες, τρεις νησιώτικες θεωρούνται τουλάχιστον αμφίβολες. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει, όμως κατά πάσα πιθανότητα η κλήρωση θα γίνει χωρίς την παρουσία του Πολυκράτη Σάμου και της Αναγέννησης Γέρας, πρωταθλητών ΕΠΣ Σάμου και ΕΠΣ Λέσβου αντίστοιχα. Παράλληλα, λιγοστεύουν οι πιθανότητες για την Καλαμωτή Χίου, που επίσης προβληματίζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα και για την Πέρα Κλουμπ, που ψάχνει ακαδημίες !!!!!! και πρόεδρο, ενώ δεν ανησυχούν και πολύ στον Φωστήρα, όπου αργά ή πολύ αργά η λύση θα βρεθεί. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν αποκλείεται στις ομάδες του 8ου ομίλου να προστεθούν και η Αγία Παρασκευή με το Αιγάλεω.

Σε ειδική αναφορά στην Καλαμωτή, διαβάζουμε παρακάτω στο ίδιο site...

Καλαμωτή: Η ύστατη προσπάθεια Την ύστατη προσπάθεια κάνουν στην Καλαμωτή, ώστε να μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Δ" Εθνικής. Η διοίκηση του συλλόγου που χθες ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Γιάννη Θωμαϊδή στην τεχνική ηγεσία, προσπαθεί να μπορέσει να βρει τους πόρους ώστε να κατέβει η πρωταθλήτρια Χίου στην εθνική κατηγορία. Τα πράγματα φαίνονται πολύ δύσκολα, αφού μέχρι τώρα δεν έχει βρει την απαιτούμενη ανταπόκριση και οι πιθανότητες μη συμμετοχές της, καταλαμβάνουν μεγάλο ποσοστό. Αυτό που καίει τους ανθρώπους της ομάδας, είναι το θέμα των μετακινήσεων (δεν πληρώνονται από την ΕΠΟ). Πέρσι δόθηκαν μόνο δυο μετακινήσεις, με χρηματοδότηση της Ομοσπονδίας (κάτι που ουσιαστικά εξυπηρετεί τις ομάδες της Αθήνας). Και σε περίπτωση που δεν υπάρξει βοήθεια σ αυτό το κομμάτι, τότε το όνειρο συμμετοχής φαίνεται ότι σβήνει.

ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ: ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Δημήτρη Γαλάτουλα (αντιπροέδρου της Καλαμωτής) που τονίζει: "Να βάλουμε χρήματα σαν Διοικητικό Συμβούλιο, να πάει η ομάδα και να καταστραφούμε δεν υπάρχει περίπτωση! Έστω για να μπορέσουμε και εμείς να πούμε ότι βάζουμε κάτι, πρέπει να υπάρχει βοήθεια, τόσο από το χωριό , όσο και από το νησί. Κάτι που μέχρι τώρα δεν το βλέπουμε!. Ο διοικητικός παράγοντας της Καλαμωτής επεσήμανε ότι έστω αν ήξεραν οι άνθρωποι της ομάδας, ότι θα καλυφθούν τα 2/3 των εκτός έδρας μετακινήσεων, θα μπορούσαν να κάνουν μια προσπάθεια για να κατέβει η ομάδα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό μέρος, που σίγουρα είναι το δυσκολότερο. Η βοήθεια σημαίνει σε πολλά πράγματα, ακόμα και στο θέμα των παικτών και δυστυχώς από τις υπόλοιπες ομάδες ούτε αυτό το βλέπουμε να έχουν την πρόθεση να μας βοηθήσουν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.