Αντι-Ποδόσφαιρο


Ανάκληση παρτίδας προϊόντων από τη Lidl ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤΤην επέκταση του καταστήματος και την τιμή του ψωμιού η οποία τόσο χαμηλή που είναι θα  διευκολύνει τους ιθαγενείς να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ (επιτέλους !!!) τα παλικάρια των  ηλεκτρονικών <<μου μου ε>>  τα κάνατε ρεπορτάζ, την παρακάτω είδηση οι κεραίες σας , ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ  ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ???
Κάτι απορίες ε ???


Αθήνα 9 Μαρτίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση δημητριακών προγεύματος 
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε την παρουσία ξένου σώματος στο προϊόν «Crownfield Δημητριακά προγεύματος με 10% κομματάκια σοκολάτας και 4% φουντούκια», σε συσκευασία 600g, με αριθμό παρτίδας L 14340 012 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από την 06.04.2016, που παράγεται από την εταιρεία Mulder Natural Foods N.V. και διακινείται στην Ελλάδα από τη Lidl Hellas. Απαιτήθηκε από την επιχείρηση Lidl Hellas η προληπτική ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος και οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφίες κάτωθι), να μην το καταναλώσουν για προληπτικούς λόγους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.