Δευτέρα, Οκτωβρίου 1

Διαμαρτύρεται η Δάφνη...

Για τον διαιτητή του Σαββατιάτικου αγώνα της με τον Λαίλαπα...
Η ανακοίνωση όπως μας εστάλη...


Διαμαρτυρία Δάφνης:

Με αφορμή την διαιτησία του κ. Σπυριάδη, στον νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας, με τον Λαίλαπα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δάφνης, εξέδωσε την παρακάτω διαμαρτυρία:
«Παρά τη νίκη μας στον αγώνα της 29 Σεπτεμβρίου 2012, με αντίπαλο τον Λαίλαπα, διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία του κ. Σπυριάδη, η οποία αδίκησε την ομάδα μας.
Ο εν΄ λόγω διαιτητής αγνόησε δυο καταφανέστατα πέναλτι, υπέρ της ομάδας μας, με αποκορύφωμα τη φάση του 76ου λεπτού, όταν του το υπέδειξε ακόμη και ο βοηθός κ. Τορούνογλου. Ο κ. Σπυριάδης δεν πήρε τη γνώμη του βοηθού του, ενώ αντιθέτως δέχτηκε τη γνώμη του άλλου βοηθού κ. Επιτροπάκη στο 93ο λεπτό και απέβαλε ορθώς (τον τερματοφύλακα της ομάδας μας), δίνοντας και φάουλ στη γραμμή της περιοχής.
Πως είναι δυνατό μια ομάδα που έχει την υπεροχή και στα 90 λεπτά του αγώνα να δέχεται περισσότερες κίτρινες κάρτες  και εις βάρος της φάουλ από τον αντίπαλο της?.
Θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι και πέρσι ο κ. Σπυριάδης ήταν αυτός που έδωσε επανάληψη τρείς φορές πέναλτι εις βάρος  μας στον αγώνα με την Καλαμωτή.
Ένα από τα πιο ωραία πρωταθλήματα, των τελευταίων χρόνων όπως το φετινό με αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες, ας παιχτεί με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δάφνης καταδικάζει τη μη κόσμιες φραστικές διαμαρτυρίες μεμονωμένων φιλάθλων και εις βάρος του διαιτητή, οι οποίες δεν κοσμούν το άθλημα του ποδοσφαίρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.