Κυριακή, Οκτωβρίου 10

Ήττες οι Χιώτες...

Ομάδα να μας εκπροσωπεί στην Δ' δεν έχουμε, έχουμε όμως ποδοσφαιριστές...


Ο Παναρκαδικός του Β.Ζαντιώτη με τον ίδιο και πάλι στην ενδεκάδα, έχασε εκτός έδραςτο ματς με τον ΠΑΟ Λουτρακίου και με γκολ που δέχθηκε στο 87'.
Η σύνθεση του Παναρκαδικού...
Ζαντιώτης, Ιωάννου, Μπούτας, Σελλής, Τσιόγκας, Δήμος, Πετρόπουλος, Κοσκολός, Κουλόπουλος (60' Τζιανής), Μπακογιαννάκης (70' Αποστολόπουλος), Σ. Λαγός (85' Γ. Λαγός)

Ο Τριταιικός χωρίς τον Μάριο Μελέκο στη σύνθεση του υπέστη εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Μαχαιράδου με σκορ 1-2 .
Η σύνθεση του Τριταιικού...
(Χρήστος Καραπίτσος): Κοντόγιωργας, Μιχαηλίδης, Παναγόπουλος, Βλαχάκης, Λιόσης, Σπανός (46΄ Γραμματικόπουλος Γ.), Νικολόπουλος (46΄  Κορρές), Βουρλούμης (89΄ Καλλιβωκάς), Μπουρλάκης, Γραμματικόπουλος Ν., Μελετίδης 

Τέλος για το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Πειραιά ο Προφήτης Ηλίας με τον Γιοβανάκη στην ενδεκάδα του, έχασε από τον Φοίνικα Αγ. Σοφ. με 2-0 εκτός έδρας..
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης, Μανώλης (66' Μαχαίρας), Καλλινικίδης, Βισβάρδης, Βισβίκης, Λάππας, Γιοβανάκης, Σιλιβίστρας (75' Αποστόλου), Ευγενείας, Θεοδωρόπουλος (72' Τσάδαρης Α.).

Πλέον θα παρακολουθούμε κι άλλον έναν Χιώτη που σπουδάζει έξω και αποτελεί στέλεχος ομάδας Δ' Εθνικής....Πρόκειται για τον Μ.Παγούδη και την Ελασσόνα που συμμετέχει στον4ο όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.