Δευτέρα, Ιανουαρίου 23

Καρατόμηση Βασάρα από την ΚΕΔ


sportlesvos.grΟ Γιώργος Δούρος είναι το νέο... αφεντικό της διαιτησίας καθώς πήρε την θέση του υπεύθυνου ορισμού για την Σούπερ Λίγκα, «τελειώνοντας» τον Κύρο Βασσάρα!
Μετά τον... χαμό των τελευταίων εβδομάδων και την γκρίνια των περισσοτέρων ομάδων για τα... φαλτσοσφυρίγματα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας και προχώρησε σε μια σειρά από αλλαγές όσο αφορά την κατανομή αρμοδιοτήτων των μελών της, σε ό,τι αφορά τους ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας Εθνικών Πρωταθλημάτων 2011-2012, έως το τέλος της περιόδου.
Όπως γίνεται κατανοητό ο μεγάλος χαμένος της όλης υπόθεσης είναι ο Κύρος Βασσάρας που όλα δείχνουν ότι τελείωνει και μάλιστα λίγες ώρες μετά τα παράπονα του Ολυμπιακού εναντίον του, με αφορμή την διαιτησία του Κωνσταντινέα στην αναμέτρηση της Ξάνθης. Φυσικά μια σειρά ομάδων όλες αυτές τις αγωνιστικές έχουν καταφερθεί κατά του Βασσάρα με ανακοινώσεις στις οποίες ζητούσαν την παραίτηση του!
Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Κύρος Βασσάρας, μπορεί να μην θέλησε να κάνει... on air δηλώσεις, αλλά σε όσους του το ζήτησαν τόνισε πως ούτε ουδέποτε παραιτήθηκε, αλλά ούτε συμμετείχε σε διεργασίες για την συγκεκριμένη απόφαση με ότι αυτό σημαίνει. Σε απλά ελληνικά δηλαδή... καρατομήθηκε! Ή για την ακρίβεια παραμένει στην ΚΕΔ έχοντας την ευθύνη για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των διαιτητών!
Γ.Σαρρης: Ήταν ενημερος ο Βασσαρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.