Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22

Δίωξη Φερέιρα ζητάει ο Γ.Σαρρής

Με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής, ζητά από τον αθλητικό εισαγγελέα να παρέμβει για τις δηλώσεις του Φερέιρα στο Παγκρήτιο περί χειρουργείου.





Ο πρόεδρος της Kεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργος Σαρρής, με επιστολή του στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, του ζητά να επέμβει για τις δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα κατά της διαιτησίας μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να παραπέμψει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κινδυνεύει με τιμωρία με βάσει το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπονται οι παρακάτω ποινές:
α) Επίπληξη με υποχρέωση ανάκλησής τους με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή σε συνέντευξη Τύπου.
β) Χρηματική ποινή ύψους τουλάχιστον 10.000 ευρώ. Σε περίπτωση υποτροπής, τουλάχιστον 20.000 ευρώ με διπλασιασμό σε κάθε επόμενη νέα ποινή.
γ) Αποκλεισμός δύο αγωνιστικών ημερών και σε περίπτωση υποτροπής προστίθεται μια αγωνιστική.
δ) Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο ενός μηνός και σε περίπτωση υποτροπής η ποινή διπλασιάζεται.
ε) Απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο ενός μηνός και σε περίπτωση υποτροπής η ποινή διπλασιάζεται.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ΚΕΔ είθισται να ενημερώνει τον αθλητικό εισαγγελέα για τις αναφορές που γίνονται είτε από προπονητές είτε από ΠΑΕ στη διαιτησία και από κει και πέρα αυτός πράττει αναλόγως. Mέχρι πρότινος δεν υπήρχε εισαγγελέας (η θέση καλύφθηκε πρόσφατα από τον κ.Πετρόπουλο) γι' αυτό τα συγκεκριμένα θέματα είχαν παγώσει.
contra.gr

1 σχόλιο:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.