Κυριακή, Απριλίου 1

Επιστροφές και αποχωρήσεις...



Χθες το απόγευμα, μετά και τη νίκη του επί του Βαρβασιακού, ο Πύργος οριστικοποίησε την παραμονή του στη πρώτη κατηγορία.
Στην 2η κατηγορία μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, οι Λαίλαπας και Άτλας ανήκουν οριστικά πλέον στην πρώτη κατηγορία , με τον πρώτο να επιστρέφει στα ''σαλόνια'' του ποδοσφαίρου μας μετά από πάρα πολλά χρόνια και τον δεύτερο να επιστρέφει μετά τον περσινό του υποβιβασμό.
Στην 3η κατηγορία, ο Ποσειδώνας έχει στεφθεί πρωταθλητής εδώ και πολλές μέρες...
Οι μάχες που απομένουν για τη συμπλήρωση του φετινού παζλ είναι εκείνες του τίτλου στη 1η κατηγορία, με πολλά , αν όχι όλα, να κρίνονται σήμερα στη Καλαμωτή και εκείνη της 2ης ομάδας που θα ακολουθήσει την ΑΕΧΒ στη 2η κατηγορία, με τους μονομάχους πια να είναι δύο ...ο Κοφινάς και η Αναγέννηση...

Λύτρωση για πολλούς παράγοντες αυτό το τέλος της σεζόν και πια, πολλοί από αυτούς, απαλλαγμένοι από το άγχος, ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλον τις αποφάσεις και  τα μελλοντικά τους σχέδια....
Έτσι μετά τον αντιπρόεδρο της Μίκρας, Δ.Κομματά που από καιρό έχει ανακοινώσει ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα των πρώην παραγόντων, Μαστραντώνη, Κριτούλη, Σαρίκα και θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, σειρά πήραν ο πρόεδρος του Άτλα, Νίκος Κλαδιάς και ο πρόεδρος του Πύργου, Κώστας Νικολαίδης,που δήλωσαν πως θα παραιτηθούν από την προεδρεία .


Από κοντά και ο Προγούλης, μόνο που ο Μάρκος έχει άλλο πρόβλημα...Αυτός, δεν ξέρει που θα είναι πρόεδρος την επόμενη περίοδο!!



Μεταγραφή και όχι αποχώρηση σκέπτεται άλλος ένας, έμπειρος παράγοντας , ομάδας του νησιού μας , από εκείνες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια συνεχώς, και είναι πολύ κοντά στο να  κάνει πράξη τις σκέψεις του,να βγάλει τα πράσινα και να ντυθεί τα κιτρινόμαυρα.



Εν τω μεταξύ πολύ κοντά στην επιστροφή του, στα γήπεδα και τους πάγκους φέρεται να είναι  ο Γ.Χαλάτσης, μια επιστροφή που θα σηματοδοτήσει λαίλαπα αλλαγών σε πολλούς πάγκους, ομάδων της πρώτης κατηγορίας.




Τέλος, στα σκαριά βρίσκεται άλλο ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ, με πρωταγωνιστές πολλούς ανενεργούς  παράγοντες αλλά και με τους υπό αποχώρηση και έχει να κάνει με την συγχώνευση δύο ιστορικών σωματείων, την ΑΕΧΒ και την Φάρκαινα.
Όσον αφορά τη δυναμική της νέας αυτής ομάδας,  μια αναφορά και μόνο στους πιθανούς συντελεστές αυτής της προσπάθειας αρκεί...Κομματάς,Μαστραντώνης,Κριτούλης,Πασβάντης,Κυριακούδης,Σαρίκας, Γαίτάνος...



υ.γ
Για μετά το Πάσχα μεταφέρθηκε η μεγάλη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί την περασμένη εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε αφού δεν μπόρεσαν να παραστούν όλοι οι προσκεκλημένοι.
Αναφέρομαι στην ανοικτή πρόσκληση που έστειλε ο εξ Αθηνών συνεργάτης της Αλήθειας Δ.Στ. προς όλους τους αθλητικογράφους του νησιού με σκοπό τη δημιουργία ομάδας που ο χαρακτηρισμός dream team δεν θα είναι υπερβολή....
radio-alithia, chiospress, patrida, atromitosblogspot, chiosgoals, sportschios...
ολ τουγκέδερ!!! 
ουάν γροθιά!!!



Καλό μήνα!!


Χρόνια σας Πολλά!!!

Και λιγότερα τα ψέματα γιατί θα μεγαλώσει η....μύτη σας!!!

9 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalo mhna kai xronia polla ston kollhto mou (d.k)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. stin dreem time ξexases na graψeis tin miga.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H MYGA EKANE TH KHDEIA STHN OMADA TOY OLH TH XRONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΕΝΙΟ ....ΜΥΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.