Σάββατο, Απριλίου 7

Οι Τιτάνες, η ασέβεια και τα....σουβλάκια..



Τιτάνες...
Η πρώτη λέξη που βγήκε από το στόμα πολλών από τους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Καλλιμασιάς και παρακολούθησαν το Αναγέννηση-Κοφινάς.
Εκ των προτέρων τελικός και για τις δύο ομάδες το ματς, δραματικό το σενάριο και η εξέλιξη του, πραγματικό θρίλερ μέχρι τέλους.
Προγνωστικά σε τέτοια ματς δεν χωράνε αλλά στο συγκεκριμένο όπως και να το δούμε, ''αφεντικό'' , αν όχι φαβορί είχε δικαίως χαρακτηριστεί η ομάδα της Αναγέννησης που απολάμβανε το βαθμολογικό ''μαξιλάρι'' ....
Ο Κοφινάς από την άλλη με τον νεαρό, τρίτο στη σειρά τερματοφύλακα του, με τον προπονητή του εκτός πάγκου και με βαθμολογικό χάντικαπ...
Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως αναμένονταν, νευρικό και με λάθη και από τις δύο πλευρές, με την Αναγέννηση να έχει την επιθετική πρωτοβουλία και να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, με τον Κοφινά από την άλλη να ''κοιτάει'' περισσότερο προς την άμυνα του με φανερές τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών του, να προστατέψουν τον νεαρό και άπειρο τερματοφύλακα τους, Πιστολή.
Κόντρα στη ροή του ματς, ο Κοφινάς πέτυχε γκολ με τα δεδομένα του παιχνιδιού να αλλάζουν με μιας.
Το παιχνίδι απέκτησε επιπλέον σκληρότητα και από τις δύο πλευρές ενώ το γκολ που δέχτηκε η Αναγέννηση, έγινε βαρίδι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της.
Και κάπου εκεί, έμεινε με δέκα παίκτες ο Κοφινάς που ναι μεν ήταν μπροστά στο σκορ αλλά πλέον και με τόσο πολύ χρόνο να απομένει για τη λήξη, προφανώς κανείς δεν πίστεψε ούτε στιγμή πως το αποτέλεσμα θα έμενε ως είχε.
Τα σύννεφα της αποβολής έφεραν την καταιγίδα για τους Κοφινούσους, που ισοφαρίστηκαν και κατάλαβαν πολύ καλά πως πια, θα έπρεπε να βγάλουν υπερπροσπάθεια για να τα καταφέρουν.
Και τα κατάφεραν μέσα από μία τιτάνια στην κυριολεξία μάχη, σε ολόκληρο το 2ο ημίχρονο, με τον Αρχηγό τους, τον Σωτήρη Πουλή να βάζει το γκολ που θα μείνει αξέχαστο σε όλους της ανθρώπους της ομάδας του.




Ο 44χρόνος Αρχηγός, ο άνθρωπος ορισμός του ποδοσφαιριστή, με 80 λεπτά στα πόδια του, ξεχύθηκε με πάθος και ταχύτητα εφήβου για το πολυπόθητο γκολ και το πέτυχε, δείχνοντας σε όλους τι σημαίνει ποδόσφαιρο, τι σημαίνει ποδοσφαιριστής.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα της Αναγέννησης, έδωσε μεγάλη μάχη και αυτή αλλά όσο περνούσε η ώρα το άγχος μεγάλωνε,  τα πόδια των ποδοσφαιριστών γίνονταν όλο και πιο βαριά, τα λάθη όλο και πιο πολλά.
Όσο για τη διαιτησία του αγώνα, κύριε αρχιδιαιτητά.....
Κρίμα...
Δεν μας έρχεται άλλη λέξη στο στόμα...
Κρίμα...


Και οι δύο ομάδες άξιζαν περισσότερο σεβασμό από εσάς.


Έχετε παίξει ποδόσφαιρο και σίγουρα έχετε αγωνιστεί σε παιχνίδια ανάλογης κρισιμότητας...
Θα έπρεπε λοιπόν να σεβαστείτε την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά οι δύο αυτές ομάδες , να πράξετε ανάλογα και να ορίσετε διαιτητή που να μπορεί αποδεδειγμένα να διαχειριστεί τέτοιου είδους  ματς...
Και κρίμα δύο φορές, γιατί όλοι γνώριζαν πριν από το ματς την εικόνα που θα έβγαζε η διαιτησία, εκτός από εσάς....
Εικόνα που προλόγιζε το πρόσφατο παρελθόν...
Παρερμηνείες και παρεξηγήσεις δεν είναι απαραίτητες, ο κάθε διαιτητής έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και ανάλογες ποσότητες ταλέντου, όπως ακριβώς και οι ποδοσφαιριστές ...
Η επιλογή και η παρουσία των ποδοσφαιριστών στο χόρτο προσθέτει ή αφαιρεί πόντους στον προπονητή.
Το αυτό ισχύει και στις επιλογές των διαιτητών.


Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε από τον παρατηρητή διαιτησίας ..
 Ευτυχώς που ο παρατηρητής Αχιλλέας, ήταν καραφλός και πριν από την έναρξη του ματς...


Κανάρης-Δάφνη 1-0 και σουβλάκια ο Οδυσσέας στους φιλάθλους, προσφορά  για το αποχαιρετιστήριο  εντός έδρας ματς.


Ανατροπή στο Πυργί με την Ελάτα θριαμβεύτρια στο ντέρμπι , κατάφερε να γυρίσει το ματς από 2-0 σε 3-2 .





11 σχόλια:

  1. πεστα ρε φιλε.αμαν πια .νισαφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σύννεφα της αποβολής έφεραν την καταιγίδα για τους Κοφινούσους, που ισοφαρίστηκαν με πέναλτι
    ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΝΑΒΗ...ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΗΓΕΣ Ή ΚΑΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαρυς πολυ ο Επιτροπακης...πολλα κιλα...δεν μπορουσε να τρεξει ευκολα και εχανε φασεις. Στο ξεκινημα του αγωνα χέρι επιθετικου μεσα στην περιοχή, στην εξέλιξη πεναλτι καθαρο αλλα δεν εδωσε τιποτα. Πολυ απλα δεν ειδε για να δωσει κατι. Δεν ειδε διοτι ηταν μεταξυ σεντρας και μεγαλης περιοχης. Δεν ειχε προλαβει να κατεβει καιμιλαμε γιατα πρωτα λεπτα του αγωνα που θεωρητικα ειχε δυναμεις. Για μενα εχασε παρα πολλες φασεις λογω βαρους....ολα τα λεφτα ολα τα κιλα λεγανε καποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περα του τι πινεις και δε μας δινεις του προηγουμενου μια ερώτηση: λες για τιτανες και μας κοτσαρεις φώτο τον ΑΤΛΑ? τυχαίο ή για τον φίλο σου τον Κλαδιά? Χάθηκαν οι άλλοι τιτάνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως δεν κρίθηκε το αποτέλεσμα απο την Διαιτησία, αυτό είναι το βασικό έτσι δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι είναι ευτυχώς!! Θέλει και αυτό μαστοριά!! Ας όψεται ο Πουλής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙ ΚΕΡΔΙΖΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o kofinas a3izei na einai sthn a kathgoria pantws kai oxi to 8olopotami me to antipodosfairo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ANTIPODOSFAIRO EPAIZE ME TON LAGOYDI STON PAGKO THS. OXI ME TON IOANNOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δηλαδη ρε φιλε 8 Απριλίου 2012 1:48 μ.μ. ο κοφινας επαιξε καλυτερη μπαλα φετος ????μην λες οτι θελεις δικαια επεσε το θολοποταμι οπως δικαιο θα ηταν αν επεφτε ο κοφινας ή το πυργι,απλα το θολοποταμι ηταν πιο ατυχο,ολες στο ιδιο καζανι εβραζαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.