Τετάρτη, Απριλίου 11

Συνεχίζεται από το σημείο της διακοπής το Αρης-Αστέρας! Μία αγωνιστική στους Θεσσαλονικείς

Ο νόμος του...μπουκαλιού.




H Super League ξεπερνά και τον εαυτό της. Με μία πρωτοφανή απόφαση διέταξε τη συνέχιση του αγώνα του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος διακόπηκε λόγω του τραυματισμού από αντικείμενο της βοηθού κ.Κουρομπίλια. Με την απόφαση αυτή εύλογα δημιουργεί δεδικασμένο και ουσιαστικά "επιτρέπει" τις ρίψεις διαφόρων αντικειμένων μιας και δεν θα υπάρχει κίνδυνος διακοπής του αγώνα!

Από κει και πέρα ο Αρης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 55.000 ευρώ.
Την Μ.Τετάρτη θα συσκεφθεί η Super League για να ορίσει τη συνέχιση της αναμέτρησης, η οποία είναι πολύ πιθανόν να γίνει τη Μ.Πέμπτη, αφού την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει η 29η αγωνιστική στις 18 Απριλίου και η 30η στις 22 του ίδιου μήνα.
Αναλυτικά η απόφαση:
"Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και «Με βάση την από 9-4-2012 ένστασή σας κατά της αντικανονικής διακοπής του αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που τελέσθηκε στις 8-4-2012, καλείσθε την Τρίτη 10-4-2012 και ώρα 15.00. κατά την εκδίκασή της προκειμένου να την υποστηρίξετε»:
"Συνεκδικάζει την ένσταση και την παραπάνω πειθαρχική δίωξη.
Δέχεται την ένσταση περί αντικανονικής διακοπής του ποδοσφαιρικού αγώνα  μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που διεξήχθη στις 8-4-2012, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης και διεκόπη οριστικά στο 42ο λεπτό.
Διατάσσει τον επανορισμό του  διακοπέντος  αγώνα από την αρμόδια  διοργανώτρια αρχή και τη συνέχισή του για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, δηλαδή από το 42ο λεπτό, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή  ιδίως ως προς τον αριθμό των  τερμάτων και τον  αριθμό των  ποδοσφαιριστών.
Δέχεται ότι εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδοθείσες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή πενήντα πέντε χιλιάδων (55.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές.
Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην ενιστάμενη ΠΑΕ".

contra.gr

6 σχόλια:

  1. simasia exi mia tora pleon.
    me ola ayta athoonete o atromitos kaistamatane na milane oi kirioi pou ton katigoroysan kai an pari to protathlima stamatane oloi tis aerologies..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ 11:21 ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΤΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΘΕΛΕΙ(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΑΙΜΑ) ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι λυπάμαι θα αναγκαστώ είτε να κλείσω τα σχόλια είτε να τα ΄΄λογοκρίνω'' ......Θα παραμείνουν ως έχουν μόνον εάν τα σχόλια που περιέχουν ονόματα έχουν στο τέλος και το όνομα-υπογραφή του σχολιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λογοκρισία και εδω....
    ??????
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4:05 μ.μ Φίλε μου καλέ ....Δεν έχεις καταλάβει πως τα mind games των τύπων του...τύπου, λιγουλάκι τα κατέχω ....Κατέεις τι σου λέω!!!( κι αν δεν κατέεις εσύ, κατέει εκείνος που μπήκε και σχολίασε σε τρία ποστ ταυτόχρονα) Και κυρίως του ηλεκτρονικού τύπου, μέσα από τα οποία γνώρισα το αντικείμενο....
    Τεσπα....Δεν είναι ακριβώς λογοκρισία και καταλαβαίνεις τις εννοώ...Σχόλιο που θα περιέχει μέσα όνομα θα πρέπει να συνοδεύεται και από το όνομα του σχολιαστή ...τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Μανώλη.
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.