Τετάρτη, Απριλίου 18

Μία τούμπα μόνη της είναι....

Μία τούμπα είναι..... μία τούμπα!!!
Μια τούμπα κι άλλη μία είναι.....κωλοτούμπα???
Σαφώς και όχι, φτάνει να υπάρχει ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να βάζει τα πράγματα στη θέση ( ?? )τους...






Με αφαίρεση 3 βαθμών και μηδενισμό στο παιχνίδι με τον Αστέρα τιμωρήθηκε ο Άρης

Ανατροπή σκηνικού υπήρξε σχετικά με το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Αστέρα Τρίπολης, καθώς έγινε δεκτή η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην πρωτόδικη απόφαση που δικαίωνε τον Άρη. Έτσι, ο αγώνας κατακυρώνεται στους Αρκάδες με 3-0, αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα στον Άρη, επιβάλλεται τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 40.000 ευρώ. Μετά από αυτή την εξέλιξη εξανεμίζονται οι ελπίδες των «κιτρινόμαυρων» για είσοδο στα πλέι οφ.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε ομόφωνα την ακόλουθη απόφαση (αριθμός 47/18-4-2012) σε ό,τι αφορά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της απόφασης της Π.Ε. της Super League για τον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά της υπ’ αριθμόν 142/10-4-2012 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Απορρίπτει την ένσταση της ΠΑΕ Άρης για αντικανονική διακοπή του αγώνα της 8-4-2012, ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Δέχεται ότι η ΠΑΕ Άρης τέλεσε την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παράγραφος 3 εδάφιο γ-ε του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με τέρματα 3-0 και τιμωρεί την ΠΑΕ Άρης με αφαίρεση τριών (-3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου».




3 σχόλια:

  1. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ.ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ SUPER LIGA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Η ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΤΩΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την κλήρωση των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στη Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ δεν αναφέρεις τίποτα.
    Καλά τέτοια κλήρωση ούτε παραγγελία να ήταν!!!!!!!!!
    Πρώτη αγωνιστική εκτός με ΣΑΜΟ (την ασθενέστερη θεωρητικά ομάδα) και τις επόμενες τρεις αγωνιστικές εντός (ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΠΕΛΟΠΑΣ - ΣΑΜΟΣ όπως φαίνεται μέχρι τώρα) κατά σειρά.
    Σύμπτωση;
    Ή έχει σχέση με το ότι τα τελευταία χρόνια οι κυπελούχοι Χίου, παίζανε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, μέχρι να αποκλειστούν, εντός έδρας (ελέω του γνωστού παράγοντα της Ε.Π.Ο.);
    Αθάνατη Ε.Π.Ο. με τους μεγάλους παράγοντες σου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΟΜΗΡΟΣ -ΑΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ .
    ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΡΟ ΓΥΡΟ ΟΜΩΣ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΟΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.