Σάββατο, Ιουλίου 28

Από το...παράθυρο στη Football League 2 ο Αιολικός ??


Ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενο. Μετά από τέσσερις άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις και με το διοικητικό συμβούλιο να είναι διχασμένο λόγω κάποιων χειρισμών παραγόντων στη διάρκεια της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ο Αχαρναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την παραίτηση συμμετοχής του στη Football League 2.

Η απερχόμενη διοίκηση του Αχαρναϊκού ενημέρωσε και επίσημα με ανακοίνωσή της για την κίνησή της να παραδώσει τα... κλειδιά του συλλόγου στον Δήμο Αχαρνών, τονίζοντας πως δε βρέθηκε λύση στο οικονομικό αδιέξοδο.

Αναλυτικά: «Μετά από τη λήξη της θητείας του παρόντος ΔΣ, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τον κόσμο του Μενιδίου ότι κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να βρεθεί διάδοχη κατάσταση για την ομάδα. Παρ’ όλες τις προσπάθειές μας, αυτό δεν κατέστη εφικτό. Έτσι το ΔΣ παραδίδει τα κλειδιά της ομάδας από εκεί που τα πήρε, δηλαδή τον Δήμο Αχαρνών. Για το τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε για τον Αχαρναϊκό μας, έστω και την ύστατη στιγμή, να βρεθεί λύση».
Τα δεδομένα πάντως είναι εις βάρος του Αχαρναϊκού, αφού χάθηκε πολύτιμος χρόνος και η ομάδα πολύ δύσκολα θα προλάβει να βρει τις απαντήσεις στα προβλήματα που θέτει στο σύλλογο η προοπτική συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Στον Αιολικό παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση και περιμένουν τις επίσημες αποφάσεις του συλλόγου του Μενιδίου, έχοντας εξασφαλίσει προφορικά τη διαβεβαίωση του Σοφοκλή Πιλάβιου, πως αν δεν κατέβει ο Αχαρναϊκός στη Football League 2, τότε τη θέση του θα πάρουν οι Μυτιληνιοί ως δευτεραθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.