Σάββατο, Οκτωβρίου 6

Σαρρής: "Η ΕΠΟ αποφάσισε να κινηθεί προς το μέλλον"!


Φωτογραφίες από τις εκλογές της ΕΠΟ! (pics)
Ρεπορτάζ: Βασίλης Ποντικός

Μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο αποφάσισε με το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα να κινηθεί προς το μέλλον.

Η νέα διοίκηση αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες μιας περιόδου στην οποία το άθλημα υποφέρει, όπως και η ελληνική κοινωνία. Είναι, όμως, έτοιμη να εγγυηθεί, σε συνεργασία με όλους τους ελληνικούς φορείς και προς όλες τις κατευθύνσεις, την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών, χωρίς εκπτώσεις και παρεμβάσεις και να εργαστεί σκληρά για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου με σχέδιο και όραμα για την επόμενη μέρα.

Κλειδί της επιτυχίας θα είναι η άριστη συνεργασία της ποδοσφαιρικής οικογένειας, η συλλογική διοίκηση της Ομοσπονδίας και η ανάπτυξη σταθερά καλών σχέσεων με την πολιτεία, έτσι ώστε το αυτοδιοίκητο να λάβει το χαρακτήρα που θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην πρόοδο του ποδοσφαίρου.

Ευχαριστώ όλες τις Ενώσεις που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία, ανεξάρτητα με το αν μας ψήφισαν ή όχι. Απέναντι σε όλους η νέα διοίκηση θα σταθεί με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια επιθυμία για προσφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.