Τρίτη, Ιουλίου 9

Κι ύστερα αναρωτιούνται κάποιοι....Μα... στη Σούπερ Λιγκ οι γείτονες !!!

Συνολικά, σε άλλο επίπεδο....
Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λέσβου λέει.....
Μ@λ@κίες...
Εμείς διαθέτομεν Σύνδεσμον Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών Καφέ Μπαρ ( και θερινό τμήμα άμα λάχει να ουμ...! )

Ποδόσφαιρο | Λήμνος
Tαμείο αλληλεγγύης από ΣΕΠΛ
Τρίτη, 09 Ιουλ 2013 10:12   
SEPL_Limnos_Fasi1Μια σπουδαία πρωτοβουλία ανέλαβε ο σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λέσβου και κατάφερε μάλιστα να τη φέρει εις πέρας σε πολύ μεγάλο βαθμό τη αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.
Συγκεκριμένα τα μέλη του ΣΕΠΛ, στα πλαίσια του κοινωνικού έργου του Συνδέσμου και της προσπάθειας που γίνεται ώστε να ασφαλιστούν οι ποδοσφαιριστές, συγκέντρωσε από δωρεές ομάδων το ποσό των 1.720€, το οποίο μετ' έπειτα διατέθηκε σε επτά παίκτες, που στάθηκαν άτυχοι μέσα στη σεζόν και αντιμετώπισαν περιπτώσεις τραυματισμών, οι οποίες έχρηζαν ιατρικής φροντίδας ή  φυσιοθεραπειών.
Στο ταμείο αλληλεγγύης του ΣΕΠΛ συνέβαλαν οι ομάδες:Κεραυνός Αγ. Δημητρίου (200€), Ηρακλής Ατσικής (200€), ΑΕ Λήμνου (200€), Άρης Μούδρου (200€), ΑΟ Κάσπακας(200€), Αργοναύτες (200€), Ηφαιστία Κοντοπουλίου (200€). Οι υπόλοιπες δωρεές προς το Σύνδεσμο ανήλθαν στα 320€.
Έπειτα από ενέργειες του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, το συγκεκριμένο ποσό μοιράστηκε σε επτά παίκτες, αφού πρώτα ο ΣΕΠΛ έλαβε γνώση της φύσης του τραυματισμού και των χρημάτων που δαπανήθηκαν για τις αποθεραπείες αυτών. Συγκεκριμένα δόθηκαν προς τους: Ηλία Κ. Μαρκάκη (350€), Δημήτρη Πόντικα (350€), Ιωάννη Γαρυφάλλου (350€), Βασίλη Καρακελέ (300€), Νίκο Κωνσταντάρα (170€), Ιωάννη Καράμαλη (130€) και Αλέξη Τζιότζιο (70€).
Σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΛ ευχαρίστησε τις παραπάνω ομάδες, που ενίσχυσαν το ταμείο αλληλεγγύης και βοήθησαν έτσι παίκτες, που είχαν ανάγκη σε δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.
Αναμφίβολα, πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που δείχνει πόσο αναγκαία είναι η συσπείρωση, η οργάνωση και η εθελοντική προσφορά στον αθλητισμό. Σίγουρα, το παράδειγμα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου θα πρέπει σύντομα να το ακολουθήσουν και οι συνάδελφοί τους στη Λέσβο, όπως εξάλλου έχει συμβεί σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Μόνο οφέλη μπορεί να έχει το λεσβιακό ποδόσφαιρο από τέτοιου είδους ενέργειες.

1 σχόλιο:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.