Τετάρτη, Ιουλίου 10

H EΠΣ Κιλκίς απέσυρε την προσφυγή στα δικαστήρια κατά της ΕΠΟ

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Κιλκίς γνωστοποιεί την απόφασή της να αποσύρει την προσφυγή κατά της του ΔΣ της ΕΠΟ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη έκτακτη ΓΣ της ομοσπονδίας (14/7) που έχει ως θέμα την επιβολή της ποινής "παύσης μέλους".
Στους λόγους απόσυρσης η ΕΠΣ Κιλκίς επικαλείται ότι η κίνησή της δεν στηρίχτηκε από κανέναν (ΜΜΕ, μεγάλες ΠΑΕ, υφυπουργείο Αθηλτισμού) και κάνει ιδιαίτερη ανφορά στη στάση της FIFA.

Η πρόθεση για απόσυρση είχε αρχίσει να διαφένεται από την περασμένη Παρασκευή και είχεκαταγραφεί σε ρεπορτάζ του SoccerPlus.
Mένει να δούμε θα αντιδράσει η ΕΠΣ Ηρακλείου που από κοινού με την ΕΠΣ Κιλκίς προσέφυγε κατά του ΔΣ της ΕΠΟ στην Τακτική Δικαιοσύνη.
Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κιλκίς
Το Δ. Σ της Ένωσής μας, αφού έλαβε υπόψη:
1. Όλα όσα διαμείφθηκαν από την ημέρα λήψης της απόφασης για προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, την υποβολή της αίτησης στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο Αθηνών, τη συζήτηση της υπόθεσης και την αναμονή έκδοσης της απόφασης
2. Τη διαπίστωσή του ότι :
• Σ' αυτήν τη μάχη η Ένωση Κιλκίς και η Ένωση Ηρακλείου είναι ολομόναχες στην προσπάθεια να βρει το ποδόσφαιρο το δρόμο του και να γίνει αξιόπιστο και ελκυστικό, χωρίς να ποδηγετείται από εξωγενείς παράγοντες,
• Τα Μ.Μ.Ε , πλην ορισμένων και τους ευχαριστούμε , μας γύρισαν την πλάτη και δεν ασχολήθηκαν με τις ενέργειές μας,
• Οι μεγάλες ΠΑΕ κώφευσαν και δεν ασχολήθηκαν ,καθ' ότι, ως φαίνεται, είναι ευχαριστημένες από το ισχύον καθεστώς,
• Το αρμόδιο Υπουργείο Αθλητισμού δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον,
• Ο κίνδυνος επιβολής ποινής στις Εθνικές μας Ομάδες και τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την αδιάλλακτη FIFA, η οποία, αν και θεωρεί ότι ενδέχεται να έχουμε δίκαιο , πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι εσωτερικό και πρέπει να το λύσουμε με τα όργανα της Ε.Π.Ο, άσχετα αν δεν υπάρχουν, καθ' ότι δεν αναγνωρίζει προσωρινές διοικήσεις απ' όπου και αν προέρχονται αυτές,
α π ο φ ά σ ι σ ε
Να υποβάλει στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο αίτημα μη έκδοσης απόφασης αποσύροντας άμεσα την προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ Κιλκίς
                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                     Β. ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ                                         Σ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

soccer.gr

1 σχόλιο:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.