Δευτέρα, Οκτωβρίου 28

Ζήτησε προστασία ο Σαρρής;;

Θορυβημένος ο Γιώργος Σαρρής από τις επιθέσεις εναντίον Καλύβα και Κουρίδη, εμφανίζεται να ζήτησε προστασία από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Πρώτα ήταν ο ξυλοδαρμός του μέλους της ΚΕΔ, Δημήτρη Καλύβα, πριν από λίγες ημέρες η επίθεση στο νομικό εκπρόσωπο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη και... για να μη μπει προφανώς και ο ίδιος στη σχετική λίστα, ο Γιώργος Σαρρής φέρεται να ζήτησε την προστασία της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τη «Live Sport».


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εμφανίζεται να είχε συνάντηση με τον Μυτιληνιό υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, όπου και του κατέθεσε όλα τα σχετικά υπομνήματα για τις προαναφερθείσες επιθέσεις. Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ φέρεται να τονίζει στη συζήτηση που είχαν πως είναι στοχοποιημένοι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και παράλληλα απροστάτευτοι, ενώ εξέφρασε και τις υποψίες του για τους ηθικούς αυτουργούς.


Διάβασε περισσότερα στο: Ζήτησε προστασία ο Σαρρής! | gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.