Τετάρτη, Νοεμβρίου 6

Δεσμεύτηκαν τα χρήματα της UEFA προς τους ελληνικούς συλλόγους!


Του Βασίλη Ποντικού

Η συντηρητική κατάσχεση που κατέθεσε η εταιρείας PC System, στην ΕΠΟ οδήγησε στην προσωρινή δέσμευση των χρημάτων που κατέθεσε η UEFA στις Ελληνικές ομάδες που έπαιξαν πέρυσι στα κύπελλα Ευρώπης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, η PC System που είναι η ανάδοχος εταιρεία για την «κάρτα υγείας» των ποδοσφαιριστών - υπόθεση που διερευνά η ελληνική δικαιοσύνη λόγω των χειρισμών της ομοσπονδίας,  δέσμευσε το ποσό των 800.000 που κατέθεσε η UEFA για τις ελληνικές ομάδες Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και SKODA Ξάνθη.
Μάλιστα στα χρήματα που δεσμεύτηκαν από τον λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς λέγεται πως είναι και μέρος της μισθοδοσίας των υπάλληλων της ΕΠΟ.  

Υπενθυμίζεται ότι η PC System έχει κάνει συντηρητική κατάσχεσή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στις απαιτήσεις της ΕΠΟ στους χορηγούς και στον λογαριασμό της ΕΠΟ στην Τράπεζα Πειραιώς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ΕΠΟ, έκανε σήμερα αίτηση άρσης της προσωρινής δέσμευσης στο Πρωτοδικείο, ώστε να καταβάλει τα χρήματα, στις ομάδες και τους υπαλλήλους, με την απόφαση από το δικαστήριο να αναμένεται να βγει την Πέμπτη 7/11.
Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο τα χρήματα θα παραμείνουν «παγωμένα» μέχρι το Ιανουάριο του 2014 όταν και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

SOCCERPLUS
 

2 σχόλια:

  1. τι μα νοιαζει ρε φίλε για τα φραγκα του γαυρου και των άλλων. Εδω τι γινεται με τις ερασιτεχνικες ομάδες που χουν από το 2010 να πάρουν από το κρατος. Ας τρέξει για αυτά η ΕΠΟ και χεστηκαμε για τα λεφτα του καθε Μαρινακη και Σαββιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ-ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ- ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΣ- ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.