Δευτέρα, Μαρτίου 10

Ηρεμήστε κύριε αρχιδιαιτητά μας!!!!!


Κύριε Αρχιδιαιτητά μας, δεν έχουμε σταματήσει να λέμε πως και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και πως είναι φυσιολογικό να κάνουν λάθη και να έχουν άτυχες στιγμές...
Το θέμα μας κύριε Αρχιδιαιτητά μας είναι ότι κανείς σας και ποτέ δεν έχει βγει να το παραδεχτεί....!!!
γιατί  μας λέτε πως αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!
Απαγορεύονται οι δηλώσεις στους διαιτητές μας λέτε, όπως επίσης και από εσάς....!!! Έτσι μας λέτε κύριε αρχιδιαιτητά μας....

Και ξαφνικά χθες, έγινε το θαύμα....!!! Κάνατε κύριε αρχιδιαιτητά μας δηλώσεις και μάλιστα  η ιστοσελίδα που τις παραχωρήσατε τις διαφημίζει και ως αποκλειστικές....!!!
Προφανώς δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, αυτή τη φορά δεν ήσασταν τυχερός την ''ατυχία'' να τη πάρουν χαμπάρι δυο-τρεις άνθρωποι!!!

Προηγούμενα η ίδια ιστοσελίδα σε ρεπορτάζ σχετικό με την ''άτυχη'' στιγμή  του Αγησίλαου, όπως την αποκαλέσατε, είχε γράψει για ''αστεία πράγματα'' και όχι για άτυχες στιγμές, ( αν και ο διαχειριστής της είναι μέλος της ΕΠΣΧ και παρ'όλα αυτά δεν πτοήθηκε να γράψει την γνώμη του στον τίτλο του ρεπορτάζ ) κάτι που προφανώς σας πείραξε και προχωρήσατε στην δήλωση σας.....!!!

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε, γενικώς....!!!

Έχουν γίνει τα μύρια όσα και δεν παίρνετε θέση ποτέ και ξαφνικά, να τα αποκλειστικά περί ατυχίας και ανθρώπινου λάθους !!!! Δημοσίως βέβαια γιατί πίσω από την κουρτίνα ο Άγης άκουσε και τι δεν άκουσε για την ''ατυχία'' του....!!!

Άντε και εις ανώτερα !!!!

7 σχόλια:

  1. h alithia einai pws eipes pws de tha ksanagrapseis gia tous epsites oxi gia ton diaititopatera ton titanomegistoterastio arxidi aititi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. lathos megalo kanis . den prokite gia dilosis alla gia mia koyventa metaksi sinergaton poy vgike kata lathos paraokso. te den kanoyn lathos ta paidia thw eps xiou. oloi alanthasti kai meli kai diahtes.
    Ante me tis kakies soy. kairo ixes na asxsolithis kai mia xara itan ta pramata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε μας δουλεύεις. είναι ποτέ δυνατόν να έκανε κάτι που το απαγορεύει ο κανονισμός ο Αρχιδιαιτητής μας;
    Μήπως δεν γνώριζε ό άλλος ότι απαγορεύονται οι δηλώσεις από τους διαιτητές κ.τ.λ.
    Τι πιστεύεις εσύ; Πάντως καλά να πάθει για να προσέχει την άλλη φορά που μιλά και τι λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ....ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΥΡΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βγει επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ από τον κύριο Μαχαίρα και να μας πει αν έκανε δηλώσεις στην chiospress όπως το παρουσιάζει η ιστοσελίδα, ή όχι.
    Εδώ σε θέλω κύριε Μαχαίρα. Βγες και πες μας τι έχει γίνει. Έκανες δήλωση ή το μέλος της επς σε εκθέτει για να γράψει δήθεν το αποκλειστικό να πάρει κλικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καποιοι συντομα να πουν αλευρι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.