Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 4

Προεπισκόπιση 2014-15 ( Κανάρης )


ΠΕΡΣΙ.
Μπήκε στη σεζόν με τα σκήπτρα του Πρωταθλητή, αλλά χωρίς δύο από τα όπλα που βοήθησαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Δ.Καπός έκανε το άλμα εκτός Χίου και ο Β.Ατσάλης τραυματίστηκε σοβαρά,  οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αποτελέσει ΤΟ φονικό δίδυμο σημειώνοντας μαζί 55 γκολ ....
Η μηχανή έχασε ταυτόχρονα και άλλο γρανάζι, με τον Δ.Σαμιώτη να αποτελεί επίσης μεγάλη απώλεια.
Απέμενε ο Σ.Βαιντερλής και ο Χ.Ντεμίρι να πρέπει να σηκώσουν το βάρος στην επίθεση, με τον δεύτερο να δυσκολεύεται αρκετά να προσαρμοστεί ( παρά το ταλέντο του ) στο παιχνίδι της νέας του ομάδας.
Πάρα ταύτα η επιθετική συγκομιδή της ομάδας έφτασε τα 64 γκολ, δεύτερη καλύτερη στο πρωτάθλημα , γεγονός που φανερώνει την συνολική ποιότητα και τη καλή δουλειά που έγινε, ενώ ταυτόχρονα, και η άμυνα κατετάγη δεύτερη καλύτερη με 21 γκολ παθητικό.
Αν είχε καταφέρει να ''χωνέψει'' νωρίτερα τις απώλειες στο ρόστερ ( πολύ άσχημο το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ) προφανώς θα βλέπαμε άλλο πρωτάθλημα.
Στιγμές νόμιζες πως ο Σ.Βαιντερλής κουβάλαγε την ομάδα στους ώμους του. Σταθερά καλοί οι, Χρουσάκης, Γρίγος, Λέσι και Κάργατζης. Προσπάθησε ο Ντεμίρι, πολλά κιλά μπάλα ο Κωστάλας αλλά δεν είχε σταθερή απόδοση και διάρκεια στην απόδοση του (φαντάρος).


ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Χ.Τσατσαρώνης.....
Ουδείς τέλειος, ουδείς αλάνθαστος αλλά επιτρέψτε μου, ο Κανάρης θα έχει στον πάγκο του, τον καλύτερο προπονητή. 
Μεθοδικός, ενημερωμένος, ακούραστος, όχι άδικα οι ποδοσφαιριστές που έχουν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, τον αποκαλούν όλοι, Δάσκαλο.
Το είπαμε, ουδείς αλάνθαστος....Και λάθος εκτιμήσεις θα κάνει και λάθος θα αξιολογήσει καταστάσεις, όμως η δουλειά που βγάζει κάθε χρόνο μέσα στο γήπεδο έχει αφήσει τα σημάδια του κυρίως στους ποδοσφαιριστές, έχοντας την εμμονή, να τους βελτιώνει καθημερινά ( αυτό το στοιχείο δείχνει να το έχει και ο Σ.Ξύδας )..
Έχει κλιμακώσει σωστά τη δουλειά του, και  ζητάει το αποτέλεσμα, μέσα από την βελτίωση του ποδοσφαιριστή και όχι απλά και στεγνά, με συστήματα, τρεξίματα και ....''διώξε γερά''...!!




ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
Απώλεια ο Κάργατζης , πολύτιμος στα ματς που ο Κανάρης έπρεπε να ξεκλειδώσει αντίπαλες άμυνες, καλές βοήθειες και ο Πάλλας ερχόμενος από τον πάγκο.
Τα υπόλοιπα παιδιά που έφυγαν, ελάχιστα θα επηρεάσουν.
Μεγάλη προσθήκη ο Μ.Μελέκος, πολύ βελτιωμένος αναμένεται ο Ηλίας Κωττατής ( ειδικότητα του κόουτς οι τερματοφύλακες ), γνωστές οι ικανότητες του Γιοβανάκη, πολύ καλά στοιχεία ο Βαινάς.
Θα διεκδικήσει θέση ο Φόρσος και θα βοηθήσει φτάνει να αφήσει λίγο πίσω το allegro παιχνίδι του.



ΦΕΤΟΣ
( Παίκτες κλειδιά...Κωττατής, Γιοβανάκης, Κωστάλας,Βαιντερλής,Μελέκος)
Θασιώτης του 4-4-2 με δεκάρι ο κόουτς , τελευταία έχει βάλει στη γκάμα και το 4-2-3-1 σύστημα που ίσως προτιμήσει στον Κανάρη με την παρουσία καλών ποδοσφαιριστών στα άκρα και του Ατσάλη σαν ''μύτη'' αλλά και το αγαπημένο του 4-4-2 έχει πολλές πιθανότητες με κύριους εκφραστές, τον Κωστάλα και τους Βαιντερλή, Ατσάλη μπροστά σε αναζήτηση, αντικατάστασης του πολύ πετυχημένου δίδυμου Ατσάλη-Καπού.
Από τα πρώτα φαβορί του πρωταθλήματος η ομάδα, με αρκετή  ισορροπία στο δυνατό της ρόστερ, δυνατή έδρα αλλά και απαιτητικούς φιλάθλους, οι οποίοι προσωπικά πιστεύω, πως φέτος δεν θα δουν την ομάδα τους απλά πολύ δυνατή, θα δουν και καλό ποδόσφαιρο.

3 σχόλια:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.