Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12

Ματιές στο χθες....Πύργος

Στην εποχή του Δάνδουλα και του Λαγούδη, με τους Κακούσιο, Φιλίππου ποδοσφαιριστές και τον δεύτερο να αποχωρεί από τον Πύργο...
Το δημοσίευμα από τον Πολίτη στις 4/3/2005

04/03/2005

Α Θ Λ Η Τ Ι Κ Α Ν Τ Ι Κ Α


Ο Πύργος
Πολλά τα εσωτερικά προβλήματα του Πύργου. Οι δύο επόμενοι αγώνες που ακολουθούν είναι καθοριστικοί. Κάποιος όμως πρέπει να μιλήσει σε κάποιους ότι οφείλουν να σφίξουν λίγο τα λουριά της πειθαρχίας. Μια ομάδα δεν λειτουργεί με δύο – τρία άτομα στις προπονήσεις. Ο Γιάννης ο Λαγούδης πρέπει να γίνει λίγο πιο αυστηρός. Αλλά τι να κάνει κι αυτός, όταν οι ποδοσφαιριστές του λένε, ας μας δώσουν πρώτα αυτά που μας χρωστάνε και μετά μας ζητάνε να είμαστε και εμείς συνεπείς...

Ο Δάνδουλας
Στη Διοίκηση δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν ότι ο Δάνδουλας δεν θα παίξει στη Μυτιλήνη την Κυριακή εναντίον του Ατρόμητου. Πρώτη φορά τον είδαν τόσο εκνευρισμένο σε αγώνα, όπως την Κυριακή εναντίον της Ελευσίνας. Σαν να προκαλούσε το διαιτητή να του δώσει κίτρινες κάρτες, λέμε εμείς, ήταν.

Ο Κακούσιος
Αν προσθέσουμε κι από πάνω το λάθος που έγινε με τον Κακούσιο και χρεώθηκε κίτρινη κάρτα στον αγώνα εναντίον του Αιολικού, από λάθος εγγραφή του διαιτητή στο φύλλο αγώνα, το γλυκό ήλθε κι έδεσε. Ο Κακούσιος σε αυτόν τον αγώνα δεν δέχθηκε ποτέ κάρτα. Τώρα πως και γιατί χρεώθηκε σε αυτόν, πως και γιατί ο αρχηγός της ομάδας δεν αντέδρασε όταν υπέγραψε το φύλλο αγώνος... Πώς και γιατί η ομάδα δεν υπέβαλλε ένσταση, είναι ερωτήματα που μόνο ο Θεός ξέρει να απαντήσει.

Υπόθεση Φιλίππου
Κάτι παράξενο υπάρχει και στην υπόθεση Φιλίππου, ο οποίος μάλλον εγκαταλείπει την ομάδα, προβληματισμένος με κάποιες συμπεριφορές. Γι΄ άγνωστους λόγους αισθάνεται ότι παραγκωνίζεται από την ομάδα. Στον τελευταίο αγώνα μάλιστα, ήταν κι εκτός δεκαεξάδας, εντελώς ανεξήγητα. Δηλαδή ο Πύργος έχει τόσους πολλούς καλύτερους ποδοσφαιριστές από αυτόν ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Έχει χαθεί
Εκείνο που φαίνεται να έχει χαθεί, είναι η ψυχική επαφή τόσο μεταξύ των παικτών, όσο και των ίδιων με τη διοίκηση. Παράλληλα ο Γιάννης Λαγούδης, λόγω χαρακτήρα, είναι τόσο καλό παιδί, που δεν θέλει ή δεν έσφιξε τα χαλινάρια έγκαιρα όσο έπρεπε, με αποτέλεσμα τώρα να τρέχει και να μην φτάνει. Να δούμε τι θα γίνει.


Ο γκολτζής

3 σχόλια:

  1. Η ζωή σου κάτι τέτοια. Μερικοι θα πιστέψουν ότι το είχες μέρες έτοιμο. Μόνο ο κόουτς θα λείπει από τους παλιούς πρωταγωνιστές στη φετινή ιστορία της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.