Δευτέρα, Μαρτίου 23

Νομίζουν ότι είναι ή τους λένε ότι είναι Φορ.........

Ετών 42 !!
Σέντερ Φορ...
30 Χρόνια μέσα στη μεγάλη περιοχή, 30 χρόνια γκολ κάθε Κυριακή...
Τα τελευταία από αυτά τα χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες μεσαίας δυναμικότητας του νησιού μας, από τις όχι με βαθύ ρόστερ όπως λέγονται, αλλά β' κατηγορία ΔΕΝ έχει κατέβει..
Κάθετες μπαλιές ΔΕΝ απολαμβάνει, ασίστ ΔΕΝ  παίρνει εύκολα, παρτενέρς στην επίθεση ΔΕΝ έχει την τύχη να διαθέτει...
Ματώνει να κερδίσει κάθε μπαλιά και διώξιμο της άμυνας, κάθε σέντρα, κάθε στημένο και τα μετατρέπει σε γκολ, σε ευκαιρία και σε ασίστ σε συμπαίκτη του..
Δεν είναι πάνω από 1.70 και δεν χάνει εναέρια μονομαχία....''Μαζεύει'' και σπάει τη μπάλα σε συμπαίκτες σαν 18άρης και ''γυρίζει'' αμυντικάριους έχοντας ''αγκαλιά'' τη μπάλα πανεύκολα, πασάρει με το κεφάλι και πέφτει μόνον όταν αυτός το θελήσει...

Νομίζω πως κάποιοι που λένε ή τους λένε,  πως είναι σέντερ φορ, θα πρέπει να μην χάνουν παιχνίδι του...
Μήπως και.....




Αφιέρωμα της “Sportday” στο Χρήστο Δάνδουλα
ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ "ΣΕΡΙΦΗ - ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΑΕΧΒ
Αφιέρωμα στο Χρήστο Δάνδουλα, που ήταν ο πρωταγωνιστής του τοπικού ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, δημοσίευσε χθες η πρώτη σε πανελλαδική κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα «SportDay», στη σελίδα της για τη Δ΄ Εθνική Κατηγορία. 
«Από ατσάλι» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ που αναφέρεται στον 35χρονο επιθετικό της Αθλητικής Ένωσης Χίου/Βροντάδου, που πέτυχε τα τρία από τα πέντε τέρματα της ομάδας του, στο τοπικό ντέρμπι του νησιού μας με τη Δάφνη και προηγείται με 15 γκολ στον πίνακα των σκόρερ του 9ου ομίλου. «Δεν με ενδιαφέρει πόσα γκολ θα βάλω. Και να μη σκοράρω δεν με απασχολεί καθόλου, αρκεί να πηγαίνει καλά η ομάδα», τονίζει ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος στα 23 χρόνια της καριέρας του έχει τραυματιστεί μόνο μια φορά, ενώ ελάχιστες φορές έχει απουσιάσει από αγώνες, μόνο εξαιτίας επαγγελματικών του υποχρεώσεων. 
Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής αποκαλύπτει στη συνέντευξή του, ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά από 2 με 3 χρόνια, τονίζοντας παράλληλα ότι τον ελεύθερο χρόνο του, τον αφιερώνει αποκλειστικά στην οικογένειά του και στα δυο του παιδιά (τον 8χρονο Στέφανο και τη 2χρονη Μαρία). 
Στη συνέντευξη, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΧΒ, που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, αναφέρει ότι υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα, ενώ θαυμάζει τον επιθετικό της Τσέλσι Ντινιέ Ντρογκμπά.




υ.γ
Χθες το απόγευμα στη Καλαμωτή ....Δάνδουλας - Πύργος 4-1
Το πάθος του επιθετικού γνωστό, πάθος που μεταφέρεται και στους πανηγυρισμούς ενίοτε...
Πικραμένοι αρκετοί Πυργούσοι χθες στις κερκίδες που τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο και περίμεναν μία, πιο χαμηλών τόνων ''ένταση'' στα πανηγύρια του Χρήστου μετά τα γκολ-μαχαιριές που πέτυχε κατά της πρώην ομάδας του.

2 σχόλια:

  1. etsi opos ta les.oute dekaria na toy serviropun gol oute ejtrem oute na trexoun oi alloi giauton. polemistis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια ερώτηση ρε παιδιά; αυτό το " ejtrem " του προηγούμενου σε τι γλώσσα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.