Δευτέρα, Μαΐου 25

Χόρεψε τον Παναξιακό και Φορτσάρει για Γ' Εθνική....



Κανάρης - Παναξιακός 4-2 ...
Γκολ, φάσεις και σκόρερ θα διαβάσετε στους ''δημοσιογράφους'' που είναι και η δουλειά τους...
Από εδώ μονάχα λίγες σκέψεις και κάποιες αναφορές που αξιολογούμε πως πρέπει να γραφτούν....

Ο Κανάρης πριν από λίγο απέδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα στο γκρουπ, κάνοντας φύλο και φτερό τον πρωταθλητή Κυκλάδων, ο οποίος είχε πάει και είχε κερδίσει μέσα στη Λέσβο τον εκεί πρωταθλητή...Θα μου πείτε, λίγο ''φθηνή'' και άτοπη στο ποδόσφαιρο σύγκριση , γιατί σε αυτό το σπορ μετράει κυρίως η μέρα στην οποία θα βρεθεί η κάθε ομάδα, και θα συμφωνήσω αλλά θα ανταπαντήσω πως πάνω από όλα μετράει η διάρκεια και η σταθερότητα στην απόδοση μιας καλής ομάδας ....

Και ο Κανάρης επιμένω είναι και η καλύτερη των τεσσάρων και η πιο σταθερή σε απόδοση και εκτιμώ πως αυτά θα τα αποδείξει και στη Μυτιλήνη σε λίγες μέρες....

Σήμερα προηγήθηκε ''σωστά'' και σύμφωνα με τη ροή του παιχνιδιού, ισοφαρίστηκε πολύ γρήγορα και όχι μόνο αφού στα αποδυτήρια πήγε πίσω στο σκορ με τον κόσμο στις κερκίδες να απογοητεύεται...
Πραγματικά δύο ''τσάμπα'' γκολ...
Ο κόουτς και οι  ποδοσφαιριστές του Κανάρη όμως είχαν άλλη άποψη για την τύχη τους στο ματς και στο 2ο ημχ έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους .

Διακριθέντες και υστερήσαντες σε μια τέτοια προσπάθεια είναι άδικο να ψάχνουν οι ειδικοί , όμως πάντα σε τέτοια παιχνίδια υπάρχουν τα ''κλειδιά'' που τα ξεκλειδώνουν. Τα κλειδιά σήμερα ήταν δύο, ο Χωρεψιμάς και ο Φόρσος.
Ο πρώτος με την είσοδο του στο 2ο ημχ έκανε τα πάντα στο χώρο του κέντρου περιορίζοντας στο ελάχιστο το οξυγόνο για τους αντιπάλους του , ο δε Φόρσος , ελάχιστα μετά την είσοδο του πέτυχε το γκολ - μαχαιριά για τους Ναξιώτες.

Σημαντικότερη στιγμή -για μένα- στο ματς όμως ήταν άλλη...Ήταν η στιγμή που ο Φόρσος πέτυχε το 3ο γκολ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πανηγύριζαν με τον Νίκο τον Γρίγο να απευθύνεται στην κερκίδα και να ζητάει από τον κόσμο να φωνάξουν ''Χίος- Χίος'' με τον κόσμο των Νενήτων να ανταποκρίνεται και να κάνει σύνθημα το όνομα του νησιού μας...Και το έπραξε ξανά και στη συνέχεια, δίνοντας το μήνυμα σε ΟΛΟΥΣ ότι η προσπάθεια του Κανάρη ΠΡΕΠΕΙ να γίνει προσπάθεια ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.
Μπράβο στον Νίκο, Μπράβο στο κόσμο.!!

Τέλος, του λόγου μου θα αναφερθώ και πάλι στον προπονητή του Κανάρη, γιατί αυτό που είδαμε στο γήπεδο σήμερα είναι η δουλειά του.
Και η δουλειά ενός προπονητή δεν εξαντλείται και δεν κρίνεται μονάχα από μια-δυο πετυχημένες αλλαγές σε ένα ματς, κρίνεται από την παρουσία της ομάδας συνολικά μέσα από τη διάρκεια και κυρίως μέσα από τον χαρακτήρα που χτίζει στην ομάδα που δουλεύει, την ταυτότητα που της δίνει...
Και αυτή η ομάδα έχει ταυτότητα...!!!

Σε λίγες μέρες το τελευταίο βήμα...

υ.γ
Τα σπόρια ο διαιτητής στη Νάξο, άδικος κόπος η βόλτα με το μηχανάκι πουρνό πουρνό συνάδελφε...Δεν περνά πια η μπογιά...!!!

2 σχόλια:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.