Παρασκευή, Νοεμβρίου 13

Της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα

Αναβάλλεται το παιχνίδι κυπέλλου Ποσειδώνας - Δάφνη που είχε οριστεί για τις 18 του μηνός, επειδή ο Ποσειδώνας έκανε έφεση στην απόφαση της πειθαρχικής που δικαίωσε τη Δάφνη που είχε κάνει ένσταση για κακό ορισμό του παιχνιδιού με υπαιτιότητα της επς, που είχε αναβάλει το αρχικά ορισθέν παιχνίδι λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από κακοκαιρία στο γήπεδο των Καρδαμύλων, με αποτέλεσμα την ευθύνη να αναλάβει η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ και να παραιτηθεί σύσσωμη μετά την δικαίωση της Δάφνης.
Τώρα ΑΝ δικαιωθεί ο Ποσειδώνας, ποιος θα παραιτηθεί? Η πειθαρχική επιτροπή?
Και αν δικαιωθεί ξανά, δε δεύτερο βαθμό η Δάφνη εκείνοι που προέτρεψαν τον Ποσειδώνα σε έφεση? ??

Paola says.....

Kαλησπέρα παιδιά, καλησπέρα καλώς σας βρήκα....!!!!




4 σχόλια:

  1. Λάθος μεγάλο κάνεις. Μακάρι να γινόταν της πουτάνας. Της "αλλαξοκωλιας" γίνεται και εμεις είμαστε στην απόξω. Μεταξύ τους metaxa που έλεγε και η διαφημιση. Σήμερα "εξυπηρετεί " ένας καποιον δικό του , αύριο ο άλλος προχθες ήσουν εσύ (τυχαίο μην παρεξηγείς) και πάει λέγοντας. Ετσι έμαθαν και έτσι πιστευουν πως θα πείσουν τους ιθαγενεις ότι είναι οι καλύτεροι. Και όλα αυτά γιατί; Επειδή κάποιοι δεν ξέρουν τι είναι και γιατί είναι εκεί πέρα. Κατά τα άλλα όμως βρήκαν τον κοριό, και θα κατέβει ο μεγάλος απο τα ψηλά στην υπόγα να τον συντρίψει. Αντε καλό ΠΣΚ να χουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=vIo85czn9Zc

    οτι πρέπει για την ΕΠΣΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παραγάμησες ανθρωπε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.