Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 6

Ο Πύργος ενημερώνει....

 Α.Ο ΠΥΡΓΙΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Στης 12 Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος και η ομάδα μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας αφού στέφτηκε πρωταθλήτρια την περσινή χρονιά στην Β΄ κατηγορία. Η περσινή χρονιά θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένη καθώς η ομάδα κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα και έβαλε τις βάσεις για να γίνει ένα ανταγωνιστικό σωματείο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ενώ παράλληλα το προπαιδικό τμήμα και junior με τη συμμετοχή τους άφησαν πολλές υποσχέσεις.
Νέος προπονητής είναι ο γυμναστής Δημήτρης Ντούλης ενώ θα είναι και στο παιδικό τμήμα της ομάδας μας .
Μεταγραφικά η ομάδα κράτησε όλους τους παλιούς παίχτες που αποτελούν εδω και χρόνια τον κορμό της. Ενισχύθηκε σημαντικά με την επιστροφή του Χρίστου Δάνδουλα που αγωνίζονταν παλαιότερα στον Πύργο και είχε βοηθήσει πολύ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην παρουσία μας στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Επέστρεψε ο Ηλίας Μπιλαρίκης που αγωνίζονταν πέρσι στην Φάρκαινα. Την πράσινη φανέλα ακόμα θα φορανε οι Βάβουζας Αποστόλης (Κανάρης) ,Λατίνας Κώστας (Κανάρης) , Μωισάκης Γιώργος (Πυτιος), Γιασεμής Λεωνίδας (Πυτιός), Πάτρας Στέφανος (Καρυές ), Σεράφης Κων/νος (ΠΑΧ) και ο Βελέντζας Γιάννης (Θεμιστοκλής Αιγάλεω)
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον φίλαθλο κόσμο μας που στηρίζει την ομάδα και ενισχύει οικονομικά το σωματείο.
Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές υγεία και η φετινή χρόνια να μας βρει στην φυσική μας έδρα στο Πυργί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.