Κυριακή, Οκτωβρίου 10

Π.Α.Σ. ΚΛΑΣΣΙΚΟ & ΜΙΝΙ ....Δεν πάει άλλο....

Το Αθλητικό Σωματείο Π.Α.Σ. ΚΛΑΣΣΙΚΟ & ΜΙΝΙ ΧΙΟΥ συμμετέχει για δεύτερη χρονιά μαζί με άλλα σωματεία στο πρωτάθλημα Β΄ Τοπικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.
 Εδώ και δύο (2) χρόνια έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια με νέους σε ηλικία ανθρώπους στη Διοίκηση, (γονείς μικρών παιδιών) με νέο σε ηλικία προπονητή και βεβαίως με ποδοσφαιριστές με μέσο όρο ηλικίας κάτω των είκοσι (20) ετών.
 Ξεκινώντας τις εφετινές μας υποχρεώσεις στο κύπελλο συμμετείχαμε με περίσσια όρεξη και χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα με τους αντιπάλους μας και τους Διαιτητές. Κανένα πρόβλημα δεν είχαμε μάλιστα και όταν υποστήκαμε ήττες με μεγάλα σκορ εφόσον αυτές ήρθαν μέσα στα στενά αθλητικά πλαίσια.
 Η σφαγή του Σωματείου μας άρχισε από την 3η αγωνιστική από τον Διαιτητή Κο ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ο οποίος μοίραζε κίτρινες και κόκκινες κάρτες άφθονα και γαλαντόμα σε πολλούς ποδοσφαιριστές μας αναίτια και χωρίς λόγο. Δεν μιλήσαμε, δεν διαμαρτυρηθήκαμε, άλλωστε δεν θέλουμε να ζητάμε εξιλαστήρια θύματα. Παρόλο που είχαμε αυτή την αντιμετώπιση χάσαμε από μια ομάδα η οποία ήταν καλύτερη σε όλες τις γραμμές. Όλα αυτά όμως έως το τέλος του σημερινού αγώνα εναντίον του συμπαθεστάτου σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ.

 Στον αγώνα αυτό εκφράζουμε εγγράφως την αγανάκτησή μας για την τριάδα των Διαιτητών που δυστυχώς ουδεμία σχέση έχει με το άθλημα του ποδοσφαίρου, με το θεσμό τον οποίον υπηρετεί και κυρίως με τον ψυχισμό και την ψυχοσύνθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή.
 - Μια τριάδα Διαιτητών που σκοπό είχαν να “φέρουν” το αποτέλεσμα που ήθελαν και με τον “τρόπο” που ήθελαν.
  - Μια τριάδα Διαιτητών που για ασπίδα στην οικτρή της εικόνα επιστράτευσε την ειρωνεία, τον αυταρχισμό, ενίοτε και τον ψευτοτσαμπουκά προς τον δεκαπεντάχρονο ερασιτέχνη εχθρό.

 - Μια τριάδα Διαιτητών τόσο μίζερη (πνευματικά και οπτικά), τόσο αδιάφορη για την προστασία των ποδοσφαιριστών από τις κλωτσιές των αντιπάλων αλλά και για το αντιαθλητικό παιχνίδι τους.

 Ένας Διαιτητής που χωρίς συνείδηση “βίασε” με τα αισχρά σφυρίγματά του τη χαρά του παιχνιδιού και με την απειλή της εξουσίας που διαθέτει οδήγησε στο συμπέρασμα όλους ότι η διαιτησία όλη απαρτίζεται από ανθρώπους χαμηλού κοινωνικού και μορφωτικού επιπέδου. Σκληρό ; Όχι για όποιον παρακολούθησε σήμερα τον ψυχικό βιασμό των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών μας.

 Αυτή η τριάδα αξιότιμοι φορείς, αγαπητές εφημερίδες, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου επειδή “έτσι γούσταρε” :


1. Στο 50΄ λεπτό του αγώνα κατακυρώθηκε γκόλ του Ποσειδώνα και ενώ η μπάλα είχε περάσει καθαρά άουτ, τουλάχιστον ένα μέτρο, μπροστά στα μάτια του επόπτη, διαιτητή και παρατηρητή του αγώνα. Αντί λοιπόν να σφυρίξει άουτ εκείνος κατακύρωσε το γκολ.


2. Στο 54΄ λεπτό του αγώνα μετά από σέντρα ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Καρδαμύλων, σε καταφανέστατη θέση οφσάιτ άλλος συμπαίχτης του, (τουλάχιστον 1 με 1,5 μέτρο πιο μπροστά), κατακυρώθηκε το δεύτερο γκολ.


Η σφαγή και το όργιο της Διαιτησίας συνεχίζεται για να αποτελειώσει το έργο της.


3. Στο 75΄ λεπτό του αγώνα σε μια φάση που έπρεπε να είσαι σεναριογράφος και όχι διαιτητής σφυρίζεται πέναλτυ σε μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Καρδαμύλων.


4. Ύστερα από συμπλοκή ποδοσφαιριστών και ανάρμοστη και αντιαθλητική συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα σε ερώτηση ποδοσφαιριστή μας : “ γιατί δεν του δίνεται κόκκινη κάρτα Κύριε Διαιτητά ; “ η απάντησή του ήταν : “Δεν ξέρω ποιος από τους δύο Χούλιαρης είναι”


5. Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα αντί να προστατεύσει την ασφάλεια και υγεία των ποδοσφαιριστών μας αντιθέτως μπροστά στα μάτια του άφησε ελεύθερα το αντιαθλητικό και εσκεμμένο παιχνίδι της ομάδας του Ποσειδώνα.


 ΓΙΑΤΙ ;


 Ρωτήστε τους ίδιους.
 Ρωτήστε τον παρατηρητή, Κο Κωστάλα Σπύρο που ακόμα γελάει ο άνθρωπος με αυτά που είδαν τα μάτια του.
 Ρωτήστε τους φιλάθλους που ακόμα αναρωτιούνται πως γίνεται να βλέπουν άλλα και ο διατητής Κος ΣΥΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και οι επόπτες ΤΟΡΟΥΝΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ και ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ να σφυρίζουν και να διακωμωδούν το άθλημα.


 Το Σωματείο Π.Α.Σ. ΚΛΑΣΣΙΚΟ & ΜΙΝΙ ΧΙΟΥ εκφράζει τον προβληματισμό του για την κατάφωρη αλλοίωση του αποτελέσματος από τον Διαιτητή Κο Σύριο Χαράλαμπο ο οποίος υπέπεσε σε σωρεία λαθών εις βάρος της ομάδας μας. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή του και προλαβαίνουμε να προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας αλλά και τους ίδιους τους διαιτητές από τέτοιες επικίνδυνες φυσιογνωμίες, όπως του συγκεκριμένου Κυρίου, του οποίου την παραδειγματική τιμωρία ζητά το Σωματείο μας.


 Αλλά αλήθεια ποιος νοιάζεται για το Π.Α.Σ. ΚΛΑΣΣΙΚΟ & ΜΙΝΙ ΧΙΟΥ άλλωστε ;

 Αν νομίζεται ότι από την αρχή του πρωταθλήματος κύριοι, έχετε κατασταλάξει και αποφασίσει ότι θα πρέπει να υποβιβαστούμε στη Γ΄ Τοπική κατηγορία να είσαστε ειλικρινείς και απλά να μας το ανακοινώσετε και όχι χρησιμοποιώντας δύο μέτρα και δύο σταθμά να στήνετε κανονικά “χειρουργεία”.

 Ευχαριστούμε θερμά την Ομάδα και τους φιλάθλους μας για το κουράγιο που μας έδωσαν στο τέλος του αγώνα.

 Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στο προπονητή μας που συγκρατήθηκαν δείχνοντας το επίπεδο που τους διδάσκουμε. Άξιοι.


 Τέλος κ. Πρόεδρε της Ε.Π.Σ. Χίου και κ. Αρχιδιαιτητή και Παρατηρητή Διαιτησίας και Πρόεδρε Συνδέσμου Διαιτητών Χίου, σας εφιστούμε την προσοχή, ότι στο μέλλον δε θα ανεχθούμε τέτοιου είδους διαιτησίες – σφαγές, όπως τη σημερινή του κ. Σύριου Χαράλαμπου.


Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ & ΜΙΝΙ ΧΙΟΥ

9 σχόλια:

  1. NAI opws 9elete ta lete oloisas to apotelesma metraei fate thn 3arasas kai mhn 3anamiliset

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravoo se opoion to egrapse eilikrina mpravo dn einai dunaton na eimaste 17 xronon paidia k na sunvainei afto mes to gipedo einai krima kalutera na mn paizoume re paidia kalutera na stamathsoume oso einai kairos dn ginete allo afto to pragma dn einai dunaton na sumvainei afto.........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gi auto to logo to podosfairo sth xio den tha paei mprosta.Giati to apartizoun atoma san auto pou sxoliase to arthro opws to sxoliase. Pragmatika den aksizei na sxoleisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαν απλός φίλαθλος, που είδα το παιχνίδι (όχι όλο) έχω να πω ότι οι συγκεκριμένοι διαιτητές είναι επικίνδυνοι ακόμα και για παιδικό πρωτάθλημα. Απορώ πως τους έκαναν διαιτητές οι υπεύθυνοι.
    Δεν έχω προσωπική άποψη για τις φάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον προηγούμενο,με τέτοια αντιμετώπιση θα ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο στη Χίο?Ηρεμία αδέρφια,ηρεμία.Ένα νησί είμαστε όλοι.

    Ο Ντάτης ως πρώην διαιτητής πού είναι άποψη είχε κι αν ναί ποιά ήταν αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Gia to noumero 4 tou Klassikou pou kerdise kokkini karta apo paixti tou Poseidwna kanontas theatro den milaei kaneis. O diaititis htan sigoura poli kakos(me apotelesma na paixtei elaxisto podosfairo sto deutero hmixrono)alla adikise kai tis 2 omades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. an den eides to pexnidi afto kalytera na min milas paliomalaka.
    mou exete gnwmh oloi sas apo dw kai pera kai vazete kai 3ares!o syrios prepei na faei MINISI gia ta xtypimata pou dexthkan ta pedia afta...giafto skase agrammate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sobareytite reeeeee!!!!! nAI opws ta lete eginan!!!!! apo thn meria tou klassikou tpt fainetai to eidate to paixnidi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς ακόμα και ο προπονητής των Καρδαμύλων, Κ. Ντάντης, σε συνεντευξή του στο Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ παραδέχθηκε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής αδίκησε και τις δύο ομάδες και περισσότερο το ΚΛΑΣΣΙΚΟ και τα 2 γκολ (το πρώτο και το δεύτερο) δεν ήταν και έπρεπε να μην τα κατακυρώσει. Αυτά για κάποιους εδώ μέσα που πρέπει να βγάλουν τα γιαλιά που φοράνε και να βλέπουν έναν αγώνα με ανεξάρτητο βλέμα και όχι φανατικά. Μακάρι να κερδίζανε τον αγώνα αλλά παίζοντας μπάλα και όχι κλωτσιές και μπουνιές. Αυτό είναι άλλο άθλημα και όχι ποδόσφαιρο, ίσως κατς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.