Σάββατο, Απριλίου 2

Σάββατο Αποτελέσματα...

ΠΑΓΧ/ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΑΝΑΡΗΣ 1-4

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ-ΛΕΩΝ 4-2

ΟΜΗΡΟΣ-ΚΑΛΑΜΩΤΗ 1-1

ΕΝΩΣΗ-ΠΑΧ 3-4

1 σχόλιο:

  1. δυο-τρια σχολια γενικα και περιεκτικα

    1.ομαδες που δεν κατεβαινουν στο Κυπελλο Ερασιτεχνων,ειδα ΠΑΟΚ Γλυφαδας,Προοδευτικη,Μυκονος μεταξυ αλλων,προκειται για ομαδες που μενουν προσηλωμενες στο στοχο τους που ειναι η ανοδος στη Γ Εθνικη,αλλα σε καμια περιπτωση δε δικαιολογειται αυτη η επιλογη τους και προσωπικα πιστευω πως θα πρεπει να υπαρχουν κυρωσεις,αλλο ειναι για οικονομικους λογους να μην αγωνιζεσαι κι αλλο γιατι ετσι γουσταρεις,ε τοτε μην παιζεις καθολου.

    2.ποδοσφαιρο στη Χιο,εχουμε πολλες ομαδες για το μεγεθος του νησιου μας,ας γινει ενα πρωταθλημα με 10 καλες δυνατες ομαδες κι οι υπολοιπες ας παιζουν απλα για ευχαριστηση χωρις βαθμολογια.δε μπορει πχ το Πιτυος να ξεκιναει τη χρονια και μετα να σταματαει,δε μπορει η Ολυμπιαδα να παιζει σημερα,αυριο να μην εχει παικτες και μεθαυριο να ξαναπαιζει.

    3.μακαρι να αντεξει η Μικρα και να παει στη Δ,να δουμε και μια διαφορετικη ομαδα μετα απο χρονια στη Δ

    αυτα,τωρα κι ετσι οπως τα εγραψα διχως καθαρες προτασεις στο 2. ειναι ο,τι να ναι,αλλα δεν ειναι το νησι για 30-40 ομαδες που ολοι τα θελουν ολα.

    στο πολο εχουμε μια και δυνατη,το ΝΟΧ,θα μπορουσαμε το ιδιο και σε ποδοσφαιρο,μπασκετ βλεπε ΒΑΟΛ γυναικες,βολευ.
    σε μια ακρη του Αιγαιου ειμαστε και αημε η μονη μας διαφημιση ειναι η μαστιχα και τα ομαδικα αθληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.