Τετάρτη, Απριλίου 13

Άρχισαν τα όργανα...

Έκτακτο δ.σ η Μικρασιατική σήμερα το απόγευμα....

Άνω κάτω το πρωταθλημα?

Με την ομάδα της ακαδημίας στο ματς απέναντι στη Δάφνη η Μίκρα?

7 σχόλια:

  1. ematha oti metaferei to paixnidi mikra dafni se alli hmerominia poy tha leipoy apo mikra 5 paiktes gia na xekoyrastei h dafni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πΟΥ ΕΊΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΆΚΙΑ ΠΟΥ ΚΆΝΑΤΕ ΚΑΡΑΜΈΛΑ ΤΟ ΌΤΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗ μΊΚΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ακριβως εχει συμβει και φημολογειται αυτο το σεναριο?
    ορισαν σε αλλη ημερομηνια το παιχνιδι?
    ποτε ηταν να γινει κανονικα?
    προς εκεινον που λεει για ουτε 20 βαθμους δε θα παρει η οποια ομαδα στη Δ:εγω σα Χιωτης θελω ο τοπος μου να υπαρχει στη Δ κι ας μαζευουμε και 0 βαθμους,οχι σαν περσι που δεν ειχαμε εκπροσωπο.
    και κατι για τη Δ,εγω θα εκανα εναν ομιλο Νησων με Λεσβο,Χιο,Σαμο,Δωδεκανησα και Κυκλαδες,θα ζητουσα να υπαρχουν δρομολογια τα Σαββατοκυριακα προς τα Νοτια και τις Κυκλαδες.
    με τις ομαδες Αθηνα και Πειραια που να βγαλουμε ακρη?ποιοι θα αφησουν το κεντρο να πανε να ζησουν στην περιφερεια?κι ας ειναι κι ο πιο αδυναμος ομιλων της Χωρας,δε με νοιαζει,το ποδοσφαιρο στα νησια αργοπεθαινει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μικρα πρεπει να δειξη αλληλεγγει.Αν ηταν εκεινη σε αυτην την θεση τι θα προτεινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i dafni an itan stin 8esi tis mikras dld ti 9a ekane 8a simfwnousa na ginoun ola opws ta 8e;lei....8a mas trelanete????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250.000 Ε ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ 3-4 ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΧΑΛΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η Δ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΝΗΣΙΟΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΕΝ ΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΣ
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.