Παρασκευή, Απριλίου 15

Τέσσερις οι μάχες το Σ/Κ ( Με τη ζωή να συνεχίζεται και μετά από αυτές...)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8c5TBDC0YQVJ6tavLRHKUXHWfIbcoQhTbmHFdlAU3FEntsQ7nlYPuyYaljvD34Ovzu04trQ5Fhy8rv01C2y_Ve7MndpOOaske7CR1NzzGQJZUQtUaQW-elBAjnlyxqs7ewopbEWnk9BFn/s1600/2.jpg
Πλέον το πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας μπαίνει στη τελική του ευθεία και παρά το γεγονός ότι οι διεκδικητές έμειναν δύο από τους πέντε ( πέντε γιατί και ο Κοφινάς ήταν μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου στο γκρουπ των πρωτοπόρων ) το ενδιαφέρον πια φουντώνει για τα καλά, με τις Δάφνη και Μίκρα να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση του.


Η μεταξύ τους μονομαχία την προτελευταία αγωνιστική, ακυρώνει το  θεωρητικό προβάδισμα που διαθέτει σε αυτή τη φάση η Δάφνη που ναι μεν υπολείπεται δύο βαθμών της Μίκρας έχοντας όμως και αγώνα λιγότερο.
Απαραίτητη προϋπόθεση διατήρησης αυτών των δεδομένων, η προσπέλαση και από τους δύο μονομάχους, των εμποδίων αυτής της αγωνιστικής και η διατήρηση των κεκτημένων στη βαθμολογία, με τη Μικρασιατική πλέον να μην έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών μετά την ήττα της στη Καλλιμασιά.
Καλαμωτή και Πύργος μπορεί να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, όμως αυτό από μόνο του τις καθιστά αυτόματα επικίνδυνες ( έλλειψη άγχους) .
Η πρωταθλήτρια πρόκειται αδιαμφισβήτητα για πολύ  ''δουλεμένη'' ομάδα με παίκτες έμπειρους και ικανούς να κερδίσουν οποιονδήποτε ενώ και η ομάδα των νοτιοχώρων είναι από τις πλέον δυσκολοκατάβλητες του πρωταθλήματος ( και όχι μόνο του φετινού) .
Η πρεμιέρα της ομάδας του Πύργου στην παραδοσιακά δυνατή του έδρα και ο ενθουσιασμός του κόσμου για το γεγονός αυτό, καθιστούν ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή της φιλοξενούμενης του.
http://youtu.be/dIYG2KOYbWY 




Σημαντικά ματς και στο κάτω διάζωμα της βαθμολογίας, με τα μάτια στραμμένα στο Αναγέννηση-Ελάτα
Παιχνίδι που δεν θέλει πρώτιστα να χάσει κανένας από τους δύο, κυρίως η Ελάτα που με ήττα , μπλέκει πια για τα καλά στη μάχη και αυτή.
Σε περίπτωση νίκης της βέβαια μάλλον ''ξεμπερδεύει η κατάσταση με την Αναγέννηση και τον Άτλα να απομένουν το ζευγάρι στη μάχη της επιβίωσης.
Ο Άτλας που με τη σειρά του δοκιμάζεται στα Νένητα με αντίπαλο τον πολύ καλό και φέτος Κανάρη από τον οποίο θα παλέψει τουλάχιστον να μη χάσει παίρνοντας αποτέλεσμα, έχοντας ως μπούσουλα σε αυτή του τη προσπάθεια τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που πήρε απέναντι στους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας, Μίκρα και Δάφνη.
Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον τα υπόλοιπα ματς.


Τα ματς που υπολείπονται σε κορυφή και ουρά.
Με αστερίσκο τα εκτός έδρας.


Μικρασιατική. 66
Πύργος*,
Δάφνη,
Παγχιακός/Αστέρας*


Δάφνη.64
Καλαμωτή (Φαφάλειο)
Καρυές*
Μικρασιατική*
Κοφινάς.


Ελάτα.28
Αναγέννηση*
Άτλας
Ατρόμητος*


Αναγέννηση.27
Ελάτα
Ατρόμητος*
Λέων.


Άτλας.26
Κανάρης*
Ελάτα*
Καρυές.


υ.γ Σχετικό-άσχετο.
Δύο μέρες τώρα είπα να ''ανοίξω'' τα σχόλια,καταργώντας το ''φίλτρο'', ούτως ώστε να υπάρξει πιο άμεση και εύκολη πρόσβαση, για όλους όσους θελήσουν  να παρέμβουν και να σχολιάσουν.
Κάποιοι  εκμεταλλεύτηκαν το βήμα με λάθος - για να μην πω πονηρό- τρόπο και προσπάθησαν να περάσουν μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις, θίγοντας με τα γραφόμενα τους άτομα και συνειδήσεις.
Το να είμαι συνεχώς πάνω από τον υπολογιστή και να τσεκάρω τα σχόλια διαγράφοντας κάποια είναι αδύνατον, έτσι, αναγκάζομαι να επανέλθω στο καθεστώς που υπήρχε πριν και να επαναφέρω τα φίλτρα σχολιασμού.
Λυπάμαι και ζητώ συγνώμη (Σταμάτη)

2 σχόλια:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.