Πέμπτη, Απριλίου 21

ΜΙΚΡΑ: Ή ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Ή ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ

Αναδημοσίευση από το tvpatrida.gr


22.04.11
Για εμπαιγμό από πλευράς ΕΠΣ Χίου, μίλησε ο παράγοντας της Μικρασιατικής, Δημήτρης Κομάτας, αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, ενώ η Μικρασιατική δέχτηκε επίσημα την πρόταση της ΕΠΣ Χίου για την διεξαγωγή των αγώνων Καρυές – Δάφνη στις 30/4 και Μικρασιατική - Δάφνη στις 4/5, η ΕΠΣ η ίδια απέρριψε την δική της πρόταση, αφού πρώτα είχε απορρίψει της πρόταση της Μικρασιατικής να διεξαχθεί το πρόγραμμα όπως προβλέπει ο κανονισμός και η ηθική.
Οι συνέπειες, όπως είπε ο ίδιος που θα έχουν αυτές οι αλλαγές είναι καταλυτικές  για την ομάδα του. 
«Ενώ η Μικρασιατική μπορεί να αναδειχτεί πρωταθλήτρια και με ισοπαλία, τώρα η ισοπαλία ευνοεί τον Δαφνώνα. 
Χαλάει όλος ο προγραμματισμός και το στήσιμο της ομάδας και την οδηγεί μόνο σε ένα αποτέλεσμα, τη νίκη που μπορεί και αυτή από την άλλη πλευρά να μην της αρκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του αγχωμένοι και απορημένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν, περιμένουν τις εξελίξεις.
Στο μεταξύ, όπως  τόνισε ο κ. Κοματάς σε περίπτωση που ισχύσει η τωρινή άδικη και παράνομη όπως τη χαρακτήρισε απόφαση, η ομάδα του δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο τελικό.
Αλλά και σε περίπτωση που αγωνιστεί θα κατέβει στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές του παιδικού.

Τελευταία ανανέωση ( 22.04.11 )

3 σχόλια:

  1. Προτού πάρετε την όποια απόφασή σας, σκεφτείτε τους ποδοσφαιριστές σας (και τον προπονητή σας), που επί ένα χρόνο αγωνίστηκαν, μόχθησαν, ίδρωσαν, κουράστηκαν και τραυματίστηκαν, για να φτάσει εκεί που είναι φέτος η ομάδας σας.
    Ταπεινότατη γνώμη (ως ουδέτεροι και έξω από τον χορό) των φιλάθλων του Ατρομήτου είναι, να μην ακυρώσετε μονομιάς την επί ένα χρόνο κοπιώδη και επίπονη προσπάθεια της ομάδας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΛΑΚΗΣ : ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ... ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ' ΚΥΡΙΟΙ-ΚΥΡΙΟΙ' ΤΗΣ ΕΠΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. megale 10:58 h mikra einai adikhmenh oytws h allws fetos sto prwtathlhma se sxesh me thn dafni kai poly malista ... me ayto poy ginetai omws twra sto last tou prwtathlimatos exei ena akoma logo na fwnazei parapanw me thn apofash ayth ths e.p.s. xioy na orisei to mats ths xronias prin paixei h dafni me tis karyes to anablithen paixnidi tous... pisteyw oti h mikra einai KALYTERH kai tha to apodeixei sto derby ayto ... KALH ANASTASH ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.