Τρίτη, Απριλίου 26

Μίκρα, Δάφνη,Καρυές...

 update:14:17
Προέδρος της Μικρασιατικής, σχετικά με την ανακοίνωση της Δάφνης ..
΄΄Δεν ασχολούμαστε άλλο, ότι είχαμε να πούμε το είπαμε. ΄΄



 update:12:40
Ανακοίνωση Δάφνης ( από την ιστοσελίδα της ομάδας)
Μετα την απόφαση της ΕΠΣ ΧΙΟΥ να γίνει πρώτα το ντέρμπι μεταξύ της Π.Ο ΔΑΦΝΗ – Α.Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ στις 30/04/2011και μετά το αναβληθέν παιχνίδι με τις Α.Ο ΚΑΡΥΕΣ στις 4/05/2011, η ομάδα μας δεν έχει κανένα πρόβλημα σε αυτές τις ημερομηνίες να αλλάξει η σειρά των αγώνων . Για να μην έχουν να λένε κάποιοι ότι η Π.Ο ΔΑΦΝΗ ευνοείτε από την παραπάνω απόφαση. Κύριοι τις Μίκρας η απόφαση είναι δική σας …….

Χίος 26/04/2011


 Εδώ επιτρέψτε μου ένα σχόλιο φίλοι της Δάφνης....Δεν αποφασίζει η Μίκρα πότε να γίνονται αναβληθέντα ματς...


##############################################################################
Πρωινές πληροφορίες για το θέμα, κάνουν λόγο για επίσημη παρέμβαση ( εγγράφως) από τη πλευρά της Δάφνης, με την οποία θα αναφέρει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις ημερομηνίες των αγώνων της.
Από την άλλη μεριά οι της Μίκρας ετοιμάζουν την ομάδα για το προγραμματισμένο και επίσημα πλέον ματς απέναντι στη Δάφνη, για το ερχόμενο Σάββατο 30 του μήνα.


Σε τυχόν νεώτερες εξελίξεις θα υπάρξει σχετικό update.

4 σχόλια:

  1. Ωραία ανακοίνωση κύριοι της Δάφνης, μόνο που δεν είναι η Μίκρα που αποφασίζει.
    Δεν είναι η Μίκρα που κάνει συμφωνίες με την ΕΠΣ κάτω από το τραπέζι.
    Δεν ήταν η Μίκρα αυτή που δεν όρισε το παιχνίδι Καρυές-Δάφνη εντός 15νθημέρου της αναβολής, δηλαδή έως και τις 27 του μήνα, μην έχοντας σοβαρό και νόμιμο λόγο να το αναβάλει ξανά.
    Δεν είναι η Μίκρα που παίρνουν τηλ κάποιοι για ρωτήσουν τι να κάνουν.
    Η Μίκρα ακολουθούσε και αντιδρούσε όλες αυτές τις μέρες, με τις πράξεις και τα καμώματα άλλων, ζητώντας απλά την εφαρμογή των κανονισμών.
    Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας, ξέρει και μπορεί να κρίνει πράξεις και συμπεριφορές.
    Ναι η ομάδα μας έχοντας την επίσημη ανακοίνωση πλέον της ΕΠΣΧ και τον ορισμό του παιχνιδιού της με τη Δάφνη το Σάββατο που έρχεται, προετοιμάζεται απερίσπαστη για αυτό και μόνο αυτό ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ.
    Παραμένει βέβαια η απορία που γέννησε η ανακοίνωση της Δάφνης και έχει να κάνει με το χρονικό σημείο της έκδοσης της...ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ?? ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ!! ΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ??
    Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

    υ.γ
    μην περιμένετε επίσημη απάντηση από τη Μίκρα στην ανακοίνωση της Δάφνης.
    Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to simperasma einai oti opoios kai na parei t prwta8lima de prokeitai na paei sti d'e8niki...kai t ipoloipa pou akougontai kai legontai einai gia tis entypwseis filoi m kaloi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τώρα μάθατε όλοι τους κανονισμούς?
    Ψαχτε από την αρχή πόσες φορές δεν έχουν τηρηθεί.Δεν "υπάρχουν" και δεν εφαρμόζονται όπως πρέπει οι κανονισμοί εδώ και για αυτό φταινε πρωτα ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΨΩΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, λες και πάνω από όλα ειναι η Μικρα η Δαφνη οι Καρυες κ.τ.λ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!
    Το μόνο που με βρισκει σύμφωνο είναι πως ότι και να γίνει του χρόνου θα χει γέλιο με όποιον τολ΄μησει να πάει έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα γινονται οταν δεν ειναι ολα ξεκαθαρα απο την αρχη.
    προσωπικα πιστευω πως το προγραμμα πρεπει να τηρηθει ως εχει εξ αρχης,λαμβανοντας υποψιν και τη συγκυρια τοσο χρονικη οσο και αγωνιστικη.
    τελος,θεωρω πως μια ομαδα,απο Σουπερλιγκ να παρεις που κι εκει τα ιδια γινονται,οταν αγωνιζεται εξ αναβολης θα πρεπει να κατεβαζει εκεινους τους παικτες που θα ειχε στη διαθεση της αν το παιχνιδι γινοταν κανονικα.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΘΕΛΕΤΕ Η ΧΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Δ?ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.