Τρίτη, Απριλίου 26

Η ώρα των ποδοσφαιριστών...

Το σήριαλ έληξε, τα ματς ορίστηκαν με σειρά ορθολογιστική και οι δύο ομάδες θα παίξουν τον μεταξύ τους τελικό έχοντας τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας.
Σειρά πια των ποδοσφαιριστών να μιλήσουν στο γήπεδο, την επόμενη εβδομάδα...


- Μετά από κοινό αίτημα των ομάδων Μικρασιατικής – Δάφνης ο αγώνας ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ – ΔΑΦΝΗ θα διεξαχθεί στις 04/05/2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 μ.μ στο γήπεδο Δημ.Στάδιο.
- Ο αγώνας ΚΑΡΥΕΣ – ΔΑΦΝΗ θα διεξαχθεί στις 30/04/2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00 μ.μ στο γήπεδο Φαφάλειο.

2 σχόλια:

  1. ουφ,παει κι αυτο το σηριαλ!!
    καλως τα ορισαν ετσι,ας τα βρουν στο γηπεδο για τον τιτλο,αν και την τελευταια αγωνιστικη κανεις δε λεει πως θα κερδισουν και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν πριν σχολιάσω αυτά που θέλω να πω, να διευκρινίσω ότι είμαι της άποψης (πιστεύω και το πιο δίκαιο και νόμιμο) ο αγώνας ΚΑΡΥΕΣ - ΔΑΦΝΗ έπρεπε να γίνει πριν την διεξαγωγή των 2 τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα του αγώνα ΜΙΚΡΑ - ΔΑΦΝΗ και επειδή η προτελευταία αγωνιστική σύμφωνα με το πρόγραμμα ήταν καθορισμένη για το ΣΆΒΒΑΤΟ 30/04 (για τις άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες ΜΙΚΡΑ-ΔΑΦΝΗ-ΚΑΝΑΡΗΣ), ο αγώνας έπρεπε να γίνει σήμερα 27/04 ή στην περίπτωση που ήταν να γίνει Σάββατο 27/04, έπρεπε να μεταφερθεί όλη η προτελευταία αγωνιστική για άλλο χρονικό διάστημα και όχι αυτές οι αλχημίες που σκαρφίστηκε το τρίο Ε.Π.Σ., ΜΙΚΡΑ, ΔΑΦΝΗ για να εξυπηρετήσει ο καθένας την πλευρά του.
    Συγκεκριμένα κανείς σας δεν λαμβάνει υπόψη ότι υπάρχει και άλλη μία ομάδα που μαθηματικά έχει ελπίδες για πρωτάθλημα (έστω και ελάχιστες) και κανείς δεν πρέπει να της τη στερεί με τις αποφάσεις του αν θέλει να προάγει την αξιοπρέπεια και ισονομία.
    Αυτή η ομάδα είναι ο Κανάρης και πληρώνει τα δικά σας καπρίτσια, γιατί μέχρι την τρίτη το βράδυ ήξερε ο προπονητής και οι παίκτες του ,ότι το Σάββατο θα παίξει με τις ΚΑΡΥΕΣ όπως έλλεγε το πρόγραμμα και τώρα θα πρέπει να έχει αγωνιστική απραξία γιάλλο ένα δεκαήμερο.
    Και έχει ελπίδες γιατί δεν έχετε κάτσει κανείς από το τρίο να κάνετε τους κάτωθι υπολογισμούς:
    στα εναπομείνοντα παιχνίδια
    1η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    ΜΙΚΡΑ = ήττα από ΔΑΦΝΗ και ΑΣΤΕΡΑ βαθμοί 69
    ΔΑΦΝΗ = ήττα από ΚΑΡΥΕΣ και ΚΟΦΙΝΑ και νίκη με ΜΙΚΡΑ βαθμοί 70
    ΚΑΝΑΡΗΣ = νίκη με ΚΑΡΥΕΣ και ΚΑΛΑΜΩΤΗ βαθμοί 70
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ κύριοι ο ΚΑΝΑΡΗΣ που ισοβαθμεί με τη ΔΑΦΝΗ γιατί έχει νίκη 3-1 και ισοπαλία 0-0.
    2η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    ΜΙΚΡΑ = ήττα από ΔΑΦΝΗ, ισοπαλία με ΑΣΤΕΡΑ, βαθμοί 70
    ΔΑΦΝΗ = ήττα από ΚΑΡΥΕΣ, νίκη με ΜΙΚΡΑ, ήττα από ΚΟΦΙΝΑ, βαθμοί 70
    ΚΑΝΑΡΗΣ = νίκη με ΚΑΡΥΕΣ και ΚΑΛΑΜΩΤΗ, βαθμοί 70
    Κύριοι, τριπλή ισοβαθμία και για να καθήσετε να σκέφτείτε και λίγο σοβαρά και να μην αναλώνεστε μόνο σε παπαριές και το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, καθίστε να κάνετε και μια φορά τους υπολογισμούς να δείτε ποιος είναι σε αυτή την περίπτωση ο πρωταθλητής(άν ξέρετε τι ισχύει φυσικά σε τριπλή ισοβαθμία)γιατί το μόνο που σας ενδιαφέρει τόσο από την Ε.Π.Σ. όσο και από την ΜΙΚΡΑ και ΔΑΦΝΗ είναι η λεζάντα σας και όχι το καλό του χιώτικου ποδοσφαίρου.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.