Τρίτη, Απριλίου 26

Έγγραφα-σοκ για ομάδα της Σούπερ Λίγκας!

Το φως της δημοσιότητας είδαν έγγραφα-σοκ, που αφορούν ασφαλιστική-φορολογική ενημερότητα ομάδας της Super League που είχε λήξει, άρα οι μεταγραφές της είναι άκυρες. Δείτε τα αποκαλυπτικά έγγραφα.


Στην ιστοσελίδα της η εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη αποκαλύπτει την ασφαλιστική-φορολογική ενημέροτητα ομάδας της Super League, η οποία είχε λήξει το 2010 και κατηγορεί την ΕΠΟ ότι η συγκεκριμένη ομάδα της Super League χρησιμοποιούσε ληγμένη ασφαλιστική-φορολογική ενημερότητα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ότι με αυτό τον τρόπο νοθεύτηκε το πρωτάθλημα. Παράλληλα ρωτάει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία εάν:

-Μπορεί μια ΠΑΕ να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο του 2011, όταν έχει καταθέσει ασφαλιστική ενημερότητα εξάμηνης ισχύος της 10ης Ιουνίου 2010 και φορολογική ενημερότητα τετράμηνης ισχύος της 11ης Ιουνίου 2010;

-Εφ΄όσον έγιναν οι μεταγραφές με τα έγγραφα που δημοσιεύουμε, θεωρεί ότι νοθεύτηκε το πρωτάθλημα;

-Προχώρησε σε σχετική έρευνα εντός της Ομοσπονδίας και καταλόγισε ευθύνες;


Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, η αποκάλυψη του ονόματος της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, εάν μέχρι τότε δεν την έχει αποκαλύψει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, στον οποίο καταλογίζει ευθύνες για το θέμα!

gazzetta.gr

2 σχόλια:

  1. Συμφωνα με τα εγγραφα που ειδα στο νετ, πρεπει αν ειναι ΙΚΑ Καλλιθεας και ΔΟΥ Πειραια. Οι κωδικοι που εχει αφησει πονηρα να φαινονται αντιστοιχουν σε αυτα τα τμηματα. Οσον αφορα την δ/νση Χρυσοστομου 1 αυτη παραπεμπει ξεκαθαρα στον Πανιωνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα,αυτα ειναι,το ειδα κι εγω και ολοι,επιτηδες αφησε τη διεθυνση και δεν την καλυψε.
    απορω με αυτους που εχουν τις τυχες του ποδοσφαιρου,ο Πανιωνιος εκανε την παγαποντια,οι αλλοι δεν ελεγχουν?ενα σωρο ΕΠΟ,ΕΠΑΕ,Σουπερλιγκα,κανεις δεν καταλαβε τιποτα?
    αντε να δουμε τι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.