Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10

Μύλος με την ένσταση Κανάρη... Δικαίως ''φωνάζει'' ο Πύργος...???




Σε γόρδιο δεσμό τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση της ένστασης που έχει καταθέσει ο Κανάρης σε βάρος του Πύργου, μετά το μεταξύ τους αγώνα που διεξήχθη πριν από 15 περίπου ημέρες.


Από τη μία ο Κανάρης είχε το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα να καταθέσει την ένσταση με βάση τον πειθαρχικό κώδικα και να προσβάλει το αποτέλεσμα και την εγκυρότητα του ματς.


Από την άλλη μεριά, ο Πύργος διαμαρτύρεται και δηλώνει πως δεν ευθύνεται αφού από τη στιγμή που ορίστηκε το ματς από την διοργανώτρια αρχή, προφανώς η ομάδα κατέβηκε να παίξει ''καθαρή'' και νόμιμα..


Σύμπτωση !! διαβολική !! ή όχι η ύπαρξη παρόμοιων περιπτώσεων το τελευταίο, πρόσφατο χρονικό διάστημα και .....έχουν  πολύ ενδιαφέρον τα ρεπορτάζ που ακολουθούν, όσον αφορά την ερμηνεία του περιβόητου άρθρου 29 του πειθαρχικού κώδικα....


Ρεπορτάζ και αναφορές ( από περιφερειακό και τοπικά πρωταθλήματα) ,στα οποία  περιέχονται ειδοποιήσεις ανάλογων χρεών σε ομάδες αλλά και μη ορισμούς παιχνιδιών τους και που, εκτός του Κανάρη που κινήθηκε με βάση το νόμο, δικαιώνουν και τον Πύργο, που διαμαρτύρεται με την ίδια βάση....τον νόμο!!


Τα συμπεράσματα δικά σας...

26 Ιανουαρίου 2012
Ρεπορτάζ ;ONSPORTS.GR

  • Στον αέρα το Καστοριά - Νάουσα

Το κυριακάτικο παιχνίδι, μεταξύ της Καστοριάς και της Νάουσας κινδυνεύει να ματαιωθεί, λόγω οφειλών της Καστοριάς
Οι «γουναράδες» οφείλουν στην ΕΠΟ το ποσό των πεντακοσίων είκοσι πέντε ευρώ ως πρόστιμο από τις κίτρινες κάρτες και είχαν πάρει «τελεσίγραφο» πως αν δεν το εξοφλούσαν μέχρι την Πέμπτη (26/01) το παιχνίδι θα ματαιωνόταν και θα το έπαιρνε η Νάουσα στα χαρτιά.Ωστόσο, λόγω της διοικητικής αστάθειας που επικρατεί στην Καστοριά, της δόθηκε παράταση για την πληρωμή του προστίμου για ένα ακόμα 24ωρο, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή (27/01)
  • ΕΠΣ Θεσσαλίας

Επιστολές για καταβολή οφειλών από την Ε.Π.Σ.Θ.
ΠΡΟΣ : ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΑΕ ΧΛΟΗΣ»  Αρ.Πρωτ.: 17/3-1-2012
Με την με αριθμ. 13/23-11-2011 απόφαση, που σας κοινοποιήθηκε με τηλεομοιοτυπικό (φαξ) μήνυμα την 24/11/2011, επιβλήθηκαν στους Γρηγόριο Σούρλα και στο σωματείο σας  χρηματικές ποινές των τετρακοσίων (400) και πεντακοσίων (500)  ευρώ αντίστοιχα, για τις οποίες ευθύνεστε σε ολόκληρο και αλληλέγγυα κατά την διάταξη του άρθρου 6 παρ.3 εδάφ.β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.  
Επειδή σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 29 παρ. 4 εδάφ. ε’ η καταβολή της χρηματικής ποινής πρέπει να γίνεται μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την τελεσιδικία της απόφασης.
Επειδή η ως άνω απόφαση είναι τελεσίδικη από 2/12/2011.
Σας καλούμε όπως έως την Δευτέρα 9/1/2012 εξοφλήσετε στην ΕΠΣΘ την οφειλή σας που ανέρχεται στο συνολικό ποσό των εννιακοσίων (900) ευρώ, άλλως ο επόμενος αγώνας σας μετά την πάροδο της ανωτέρω ημερομηνίας  δεν θα οριστεί και θα κατακυρωθεί υπέρ της αντιπάλου σας.


ΠΡΟΣ : ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ»  Αρ.Πρωτ.: 14/3-1-2012
Με την με αριθμ.6/8-11-2011 απόφαση, που σας κοινοποιήθηκε με τηλεομοιοτυπικό (φαξ) μήνυμα την 9/11/2011, επιβλήθηκαν στον κατά το χρόνο έκδοσης της απόφασης προπονητή σας κ. Β. Πανόπουλο και στον παράγοντά σας κ. Δ. Μεταξά, χρηματικές ποινές τριακοσίων (300) και εκατό (100)  ευρώ αντίστοιχα, για τις οποίες ευθύνεστε σε ολόκληρο και αλληλέγγυα κατά την διάταξη του άρθρου 6 παρ.3 εδάφ.β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.  
Επειδή σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 29 παρ. 4 εδάφ. ε’ η καταβολή της χρηματικής ποινής πρέπει να γίνεται μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την τελεσιδικία της απόφασης.
Επειδή η ως άνω απόφαση είναι τελεσίδικη από 17/11/2011.
Σας καλούμε όπως έως την Δευτέρα 9/1/2012 εξοφλήσετε στην ΕΠΣΘ την οφειλή σας που ανέρχεται στο συνολικό ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ, άλλως ο επόμενος αγώνας σας μετά την πάροδο της ανωτέρω ημερομηνίας  δεν θα οριστεί και θα κατακυρωθεί υπέρ της αντιπάλου σας.

  • FLORINASPORT.GR

Δεν διεξήχθη τελικά η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου την Κυριακή (22/1) ανάμεσα στη Νίκη Αγκαθιάς και τον Ακρίτα Αχλάδας, όχι για λόγους κακοκαιρίας… Η Νίκη Αγκαθιάς δεν πλήρωσε κάποια πρόστιμα προς την ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να λήξει η διορία και η Επιτροπή της Δ’ Εθνικής να αναγκαστεί να ματαιώσει το κυριακάτικο παιχνίδι.
  • KASTORIA-FC.COM

Κανονικά παίζει η Καστοριά, την Κυριακή 05/02/2012 με την Ακαδημία Πλαταμώνα, αφού ορίστηκε το παιχνίδι της, μετά την αποπληρωμή του προστίμου για τις κίτρινες κάρτες, από την επιτροπή σωτηρίας, ένα "φέσι" που παρέλαβε από τον κ. Σταμούλη (01/02/2012)   
  • ONSPORTS.GR

Λόγω χρεών ματαιώθηκαν δύο αναμετρήσεις στον 3ο όμιλο, καθώς Νίκη Αγκαθιάς και Καστοριά έχουν οφειλές προς στην ΕΠΟ.
Ανακοίνωση της ΕΠΟ
Ματαιώνονται, βάσει του άρθρου 29 παρ. 4ε του Πειθαρχικού Κώδικα, οι αγώνες του 3ου ομίλου Καστοριά-Νάουσα και Νίκη Αγκαθιάς-Αστραπή Μεσοποταμίας, με υπαιτιότητα των σωματείων Καστοριά και Νίκη Αγκαθιάς».
  • periferiako.com

Ματαιώσεις αγώνων λόγω οφειλών
Σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφερόταν ότι το ματς της Καστοριάς με τη Νάουσα ήταν στον... αέρα λόγω οφειλής (525 ευρώ) που δεν έχουν τακτοποιήσει οι 'γουναράδες' προς την ΕΠΟ. Πριν από λίγο, η Επιτροπή Πρωταθλήματος γνωστοποίησε ότι, βάσει του άρθρου 29 παρ. 4ε του Πειθαρχικού Κώδικα, το ματς μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων δεν θα πραγματοποιηθεί με υπαιτιότητα της Καστοριάς, κάτι που σημαίνει ότι η Νάουσα θα πάρει τη νίκη στα... χαρτιά (3-0). Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη συνάντηση της Νίκης Αγκαθιάς με την Αστραπή Μεσοποταμιάς, με την ομάδα της Ημαθίας να έχει την οφειλή και τους Καστοριανούς να παίρνουν το ανίδρωτο 'τρίποντο'.
2012-01-27 

23 σχόλια:

  1. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΕΠΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ? :D:D
    ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έκανε και την έβαλε.
    Να τα βλέπουν τα σωματεία και οι παράγοντες και να ξυπνάνε.
    Οχι να κρατάνε το μαχαίρι άλλοι και να κόβονται άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na throyn toys kanonismoys prota aytoi kai meta oi omades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΠΣΧ καλώς δεν έβαζε το μαχαίρι στο λαιμό των ομάδων και δεν ζήταγε τα λεφτά ΑΛΛΑ κακώς η πειθαρχική της επιτροπή δεν πήρε θέση στην ένσταση του Κανάρη με τα γνωστά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poia ειναι η πειθαρχική επιτροπή, ο γεράκος απο την Θεσσαλονίκη?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειπαν σε καποιον, πρωτοδικα ισως καταδικασθεις αλλα στην εφεση θα δικαιωθεις. Μηπως τωρα καταλαβε το γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ 700 ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o teleytaios poy ftaiei einai h eps....monoi mas bgazoyme ta matia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους. Οποιος θέλει να είναι προεδρος σωματειου να ειναι προετοιμασμενος για ολα, αλλιως να καθεται σπιτακι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:24 μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ερασιτεχνικά σωματεία και προέδρους....Στη σουπερ λιγκ δηλαδή οι πρόεδροι θα πρέπει να καβαλάνε τανκ ξέχωρα την ενδεκάδα από δικηγόρους για τις ενστάσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιοι πρόεδροι στη Σουπερ Λιγκ? Αυτοί που είναι φυλακή? Αυτοί που είναι έμποροι ναρκωτικών? Αυτοί που είναι λαμόγια? Αυτοί που είναι φυγοδικοι? Αυτοί που χρωστανε σε οποιον μιλάει Ελληνικά? Αυτοί που προσπαθούν μέσω μίας ομάδας να τους παιζει η τηλεόραση? Αυτοί που μπλέκονται σε πολιτικά κονές? Σοβαρό παράδειγμα έδωσες (δεν το λεω μειωτικά στο προσωπό σου) με τους προέδρους. Δες τι γίνεται σε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ που υποτιθεται ειναι η βιτρινα. Αστα. Παντου χαλια μαυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το ίδιο λέμε...τέτοιους προέδρους θέλουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι αλλα θελουμε γενικα προέδρους, ενημερωμένους, ανοιχτόμυαλους, που να μην κρυβονται ενίοτε πίσω από το δάχτυλό τους αμα κανουν λαθος και να αναλαμβάνουν όταν πρεπει τις ευθύνες τους. Και οταν η κοινωνια ειναι μικρη, όπως εδώ, να ειναι ολοι αδελφομενοι για το καλο ολων και οχι να βγαζει ενας το ματι του αλλου, οπως γινεται. Εγω τετοιους θα ηθελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 22/12/2011. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ .ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΧΟΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΝΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. AΡΘΡΟ 29 ΠΑΡ 4Ε ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ "..σε περίπτωση δε ορισμού του αγώνα ή διεξαγωγής του, ο εχων έννομο συμφέρον δύναται να προσβάλει τον ορισμό και το αποτέλεσμα του αγώνα .."
    Αρθρο 29 παρ 4στ " για την εφαρμογή της προηγούμενης διάταξης το οφειλόμενο ποσό πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των 150 ευρώ για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.."
    Η ΕΠΣ μπορούσε και ορθός όρισε τον αγώνα αφού ειχε ενημερωσει με έγγραφο απο 22/12/2011 το Πυργί για τις οφειλές του αλλά και αφού το Πυργί μπορούσε να πάει ας πουμε την παραμονή και να εξοφλήσει διστυχός δεν το επραξε και ο Καναρης " ως εχων ένομο συμφέρον "προσέβαλε τον ορισμό και το αποτέλεσμα.
    Ο Κανάρης έχει δίκιο η ενσταση είναι 100% συνομη και επρεπε να εκδικαστεί σε 7 μέρες απο την επιτροπή της ΕΠΣ.
    Τα υπόλοιπα είναι για χαβαλέ κλπ ή εχουμε νόμους και διατάξεις και προκύρηξη που υπογράφουμε όλοι στην αρχή της χρονιάς η δεν εχουμε τίποτα και οτι θελει κανει ο καθενας πολύ απλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. βρε καταλαβαίνεις___++++((())))_*+_)
    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΙΣΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΚΩΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΧ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕ ΔΗΘΕΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μαλλον δεν ξερεισ και πολλα γραμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.