Παρασκευή, Φεβρουαρίου 3

Αιολικός: Σκληρή ανακοίνωση των οργανωμένων!



Αιχμηρή ανακοίνωση με αποδέκτη τους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού και της... φανέλας του Αιολικού, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας. 
Στο κείμενο αυτής, αναφέρονται τα εξής:
'Απογοήτευση και πίκρα επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων μας μετά και τη νέα ήττα στο Κερατσίνι που μας φέρνει τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Αχαρναικό και σιγά σιγά ψαλιδίζονται οι ελπίδες μας για άνοδο στη Football League 2.

 Η μετριότατη εμφάνιση της ομάδας, δεν έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Προς τους ποδοσφαιριστές:

 Ακούστε, ρε μάγκες, δυο όμορφες και σταράτες κουβέντες για να τελειώνουμε: Εμείς από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και χθες, δίνουμε το μεγάλο μας παρών με τη φωνή μας και τον παλμό μας, σας συμπαραστεκόμαστε καλύτερα και από το να παίζετε στον Ταρλά, σας χειροκροτάμε ακόμα και στις ισοπαλίες με Ελλάδα Ποντίων και Τριγλία Ραφήνας, που κανονικά δεν θα έπρεπε, λόγω του ότι αυτά τα παιχνίδια τα καθαρίζεις από νωρίς και άνετα.
Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα στο Λαύριο, που ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση και νίκη, όλες οι άλλες μας νίκες, εντός και εκτός έδρας μέχρι τώρα ήταν αναιμικές.


Από εδώ και στο εξής δεν συγχωρούμε άλλη μια τέτοια αμφάνιση και ήττα τύπου Αίαντα Σαλαμίνας, όσοι νομίζουν ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της βαριάς φανέλας που φοράνε, μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να φύγουν. 

 Περιπατητές και αδιάφοροι, δεν χρειάζονται. 
Επιτέλους, δεν υπάρχει κάποιος στο τεχνικό τιμ να τραβήξει το αυτί στον ποδοσφαιριστή μας κη Μιχαλάκη, που αγωνιζόμενος σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος, έχει τρεις αποβολές όντας επιθετικός; 
Που έχει ξανακουστεί αυτό το πράγμα!
 Επειδή ακόμα πιστεύουμε σε εσάς, ότι μπορείτε να ξαναβρείτε τον χαμένο σας εαυτό, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής στη Χίο, πιστέψτε στους εαυτούς σας, βγάλτε από μέσα σας τον ποδοσφαιρικό σας εγωισμό, την παλικαριά σας και αποδείξτε μας ότι έχετε τη δύναμη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είσαστε διεκδηκητές και στη λήξη του, πρωταθλητές'. 

3 σχόλια:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.