Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23

Σαρρής στον Sentra 103,3 '΄΄Συνέστησα στον Γιάχο ηρεμηστικά για να κοιμηθεί πριν το ντέρμπι"!

"Έδωσα στον Γιάχο ηρεμηστικά για να κοιμηθεί πριν το ντέρμπι"!
Αναδημοσίευση από το soccerplus.gr

"Έδωσα στον Γιάχο ηρεμηστικά για να κοιμηθεί πριν το ντέρμπι"!
Τη συνδρομή ηρεμιστικών χαπιών χρειάστηκε ο Θανάσης Γιάχος για να σφυρίξει στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού τον περασμένο Νοέμβρη, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής!
Με αφορμή την επίθεση στον φούρνο του Πέτρου Κωνσταντινέα ο κ. Σαρρής μίλησε στον Sentra 103,3 και ανέφερε ότι χορήγησε ο ίδιος στον συντοπίτη του από τη Χίο, Γιάχο, ηρεμιστικά χάπια, όντας γιατρός.
«Και στον πρώτο γύρο, ένα μήνα πριν από το ματς, είχαμε διάφορα. Και παρά τις Κασσάνδρες η διαιτησία πήγε πάρα πολύ καλά.
Από την ώρα που επιλέχθηκε ο Γιάχος μέχρι την ώρα που πήγε και σφύριξε, μιλούσαμε κάθε μέρα για να τον εμψυχώσω και έφτασα στο σημείο, ως γιατρός, να του δώσω ηρεμιστικά για να κοιμηθεί παραμονές του ντέρμπι. Οι διαιτητές για τέτοια ματς χρειάζονται ψυχιατρική προετοιμασία», είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔ με αφορμή και το επικείμενο ντέρμπι του β' γύρου.
Από εκεί και πέρα, ο Γ. Σαρρής είπε:
-Για τις βόμβες στον φούρνο του Κωνσταντινέα: «Ήταν δολοφονική επίθεση. Δεν υπάρχουν λόγια».
-Για την ανακοίνωση της ΚΕΔ: «Στην ανακοίνωσή μας τα λέμε όλα. Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη για να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί είμαστε σε σταυροδρόμι. Πρέπει να σταματήσουν αυτού του είδους οι ενέργειες και όσα τις προκαλούν».
-Για το αν οι επιθέσεις γίνονται για να εκφοβίσουν τους διαιτητές: «Δεν είναι μόνο και μόνο για να εκφοβίσουν. Αυτό το χτύπημα μάς προβληματίζει ιδιαίτερα. Μου προξένησε τρομερή εντύπωση το χτύπημα τη συγκεκριμένη στιγμή, στον συγκεκριμένο διαιτητή και το μέγεθος του χτυπήματος. Κάποια στιγμή πρέπει να πέσει φως σε αυτές τις ιστορίες».
-Για την δίωξη εις βάρος του Φερέιρα: «Δεν καταλαβαίνω, γιατί έγινε τόση φασαρία με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Δεν έχουμε καμία επιλεκτική ευαισθησία. Ας μας πούνε πότε υπήρξαν δηλώσεις ή ανακοινώσεις εναντίον διαιτητών και της ΚΕΔ και δεν στείλαμε τα δημοσιεύματα στον εισαγγελέα. Όπου νομίζει εκείνος πως θα υπάρξουν διώξεις, θα υπάρξουν... Ό,τι δημοσίευμα ή βίντεο υπάρχει τα στέλνουμε στον εισαγγελέα και μην βιάζεστε, τώρα έπιασε δουλειά. Η Καλλονή που κλήθηκε, το συμβάν ήταν πριν από τρεις μήνες. Το είχαμε πει από την αρχή, δεν παραγράφεται τίποτα».
-Για το αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για τον Κωνσταντινέα: «Όλοι θα πρέπει να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως πιθανώς υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί».
-Για το αν οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για καλή διαιτησία ή για υπέρ τους διαιτησία: «Είμαι καλοπροαίρετος και λέω ότι ενδιαφέρονται για καλές διαιτησίες, αλλά είναι πολύ καχύποπτοι όλοι».

πηγή:soccerplus.gr

7 σχόλια:

  1. ΑΜΑ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια μην τα κανουμε ολα κωμωδία. Τα πραγματα ειναι σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na matho oti sinestisan iremistika kai stous edo diaitites kai na tous kano chorigia oli ti farmapothiki!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδή 5.35 ο καρδιοχειρουργός που ανοίγει καρδιές τι πρέπει να παίρνει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΩΜΩΔΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ??
    ΑΝΑΓΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΜΙΚΟ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΜΩΔΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΟΥΣ??
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σωστή παρατήρηση 6.37
    αυτό λέγεται φιλοσοφική αναζήτηση πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.