Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24

Βαγγέλης Μπραουδάκης:Κάντε μου μήνυση!

sentragoal.gr
Αναδημοσίευση.

Βαγγέλης Μπραουδάκης
Goalnews
23/2/2012






Για δεύτερη ημέρα τραβάει η ιστορία που περιέγραψα την Τρίτη το απόγευμα στο ραδιόφωνο με τον Κάκο στο ημίχρονο στο Παγκρήτιο.
Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλλει να δημοσιεύσω την απάντηση (κι όχι δημόσια ανακοίνωση -γιατί άραγε;) που μου απέστειλε η ΚΕΔ και -δυστυχώς, αφού με άλλα ήθελα να ασχοληθώ σ' αυτό το άρθρο- να απαντήσω για τελευταία φορά.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής, μου γράφει:
«Κύριε Μπραουδάκη,
Σε απάντηση των ισχυρισμών σας στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 και στην ημερήσια εφημερίδα ''Goal News'' την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 για δήθεν ''διαπίστωση'' του διαιτητή κ. Αναστασίου Κάκου κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη φράση ''κοίτα οι βάζελοι που νομίζουνε ότι έγιναν Ολυμπιακός'', στην οποία μάλιστα προχώρησε και ενώπιον μαρτύρων από τους οποίους και τα πληροφορηθήκατε, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
1. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ, σε συνέχεια της αναφοράς σας, πραγματοποίησε σήμερα άμεση έρευνα ανάμεσα στους βοηθούς διαιτητές του κ. Κάκου καθώς και στον 4ο διαιτητή του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ Εργοτέλη και Παναθηναϊκού, από την οποία σαφέστατα προέκυψε ότι ουδέποτε ο κ. Κάκος αναφέρθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη φράση την οποία του αποδίδετε ή με άλλη παρόμοια.
2. Κάτι ανάλογο δεν συνέβη ούτε στη διάρκεια του αγώνα ούτε στην ανάπαυλα, αλλά ούτε και μετά τη λήξη του.
3. Ως εκ τούτου η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να διαψεύσει ρητά και κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς σας, καθώς από πουθενά δεν προκύπτει η οποιαδήποτε επαφή τους με την αλήθεια.
4. Είμαστε βέβαιοι ότι η δεδομένη δημοσιογραφική σας ευαισθησία θα οδηγήσει στη δημοσιοποίηση της επιστολής μας με τρόπο ανάλογο με τη δημοσιοποίηση των ισχυρισμών σας».
Κ. Σαρρή, λυπάμαι που τόσο ο εν λόγω διαιτητής όσο και οι υπόλοιποι τρεις δεν σας είπαν την αλήθεια. Τα περιστατικά έγιναν και οι φράσεις ειπώθηκαν ακριβώς όπως τα έγραψα. Θα ξέρετε, βεβαίως, ότι στο συγκεκριμένο χώρο -έξω από το καμαράκι των διαιτητών, όπως και έξω από τα αποδυτήρια των ομάδων- είναι εντεταλμένα να παρευρίσκονται (σε κάθε γήπεδο) για λόγους ασφαλείας αρκετά άτομα, ικανά -σ' αυτή την περίπτωση- να με επιβεβαιώσουν και να διαψεύσουν την τετράδα των διαιτητών σας
Προτείνω, λοιπόν, αφού με διαψεύδουν σε σας οι διαιτητές, να με μηνύσετε, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση (θα) έχω προβεί στο αδίκημα της δυσφήμησης -ίσως και συκοφαντικής- διά του Τύπου. Κι εκεί (ειδάλλως οι πηγές με άλλον τρόπο δεν αποκαλύπτονται) οι αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες θα αποδείξουν ότι ψεύδονται αυτοί που ρωτήσατε κι όχι εγώ
Καλό κουράγιο, κ. Σαρρή


πηγή:sentragoal.gr

3 σχόλια:

  1. tora giati mas to vazis? Gia to sarri i giati exi kai edo minisis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίεργη η ερώτηση ''τωρα γιατι το βαζεις''...
    οπως περιεργο και το ''εχετε πολυ πλακα''
    περιεργη ρατσα τελικα ειμαστε οι χιωτες.
    το δημοσιευμα που εβαλε ο μπλογκερ υπαρχει σε εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο και σχετιζεται με προσωπο του χιωτικου ποδοσφαιρου.
    το μπλογκ ενημερωνει για την υπαρξη του ..ετσι απλα...

    miltos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.