Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22

Πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικο Εισαγγέλα

sportlesvos.gr


Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος προέβη σε άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, για την ανακοίνωσή  που εξέδωσε η διοίκησή της μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και τα όσα καταμαρτυρούσε στο διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι πολύ δύσκολα οι Καλλονιάτες θα αποφύγουν ενδεχόμενη τιμωρία. (διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ μετά το ματς με τον Πανιώνιο)
Επίσης, πειθαρχικά διώκεται ο Ιωνικός, για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι της Κυριακής με το Κερατσίνι. Όπως αναφέρεται μάλιστα στη δίωξη «το δημοτικό στάδιο Νεαπόλεως, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το Πρωτάθλημα της Δʼ Εθνικής μεταξύ αυτού (γηπεδούχου) και της ομάδας Κερατσίνι ΑΠΟ, παράγοντες, παίκτες και οπαδοί του δημιούργησαν επεισόδια τα οποία στο σύνολό τους εμπίπτουν στην έννοια του Πειθαρχικού Κώδικα 'εκτεταμένα επεισόδια'».
Τέλος, έγινε άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων και σε βάρος του Γιώργου Δώνη, προπονητή του Ατρόμητου και της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, για τις δυσμενείς κρίσεις που έκαναν αμφότεροι μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, στις 19 Φεβρουαρίου 2012.

7 σχόλια:

  1. Για να μαθαίνετε ο ποδοσφαιρικος εισαγγελέας ο οποίος ποτέ δεν ήταν εισαγγελέας στην καριέρα του, αλλά δικηγόρος
    βλέπετε ο προηγούμενος που ήταν εισαγγελέας μη ενεργεία, ενοχλούσε πολύ και το έπαψε η ''δημοκρατική'' ΕΠΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδιά προσέχετε τι δηλώσεις κάνετε γιατί τα ίδια θα αρχίσουν και εδώ στη Χιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πω πω γουστάρω να καλούν σε απολογία μετά από αποκλειστικές δηλώσεις για τη διαιτησία των Χ,Ψ,Ω, παραγοντων στον τύπο(γραπτό,ηλεκτρονικό μέχρι και blogger να ελέγχονται),ή να κρίνουν δηλώσεις που γίνονται την ώρα του καφέ( θα τις μαθαίνουν σίγουρα)
    όνειρο θα ζούμε ομορφάαααντρεεες μουυυυυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Καθρέπτης της "δημοκρατίας" μας. Φημώνουν τις ομάδες, τους παράγοντες, τους αθλητές. Μην ομιλείτε... H διαφορετική φωνη δεν πρέπει να ακούγεται... Ο φοβος φυλάει τα ερμα... Για τον φίλο στο 10:53: Δεν θα αρχίσουν και στη Χίο. Έχουν ΗΔΗ αρχίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟς ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ!!!
    ΟΥΤΕ ΚΙΧ= ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ!!
    ΤΥΧΑΙΟ?
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2.36 για ποιον εννοεις
    εγω άκουσα πάντως το ραδιοφωνο και το είπε
    στην Αλήθεια ακουσα
    και το ειπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3.44 σωστα το άκουσα και εγω στο ραδιοφωνο
    αλλα προφανώς ο 2.36 λεει για αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.