Πέμπτη, Αυγούστου 9

Φιλικός Αγώνας Στη Μνήμη Του Ματθαίου Μπιρλή

Όπως είχαμε υποσχεθεί, το SportsChios, σε συνεργασία με τον Όμηρο Καλλιμασιάς, θα διοργανώσει φιλικό αγώνα στη μνήμη του Ματθαίου Μπιρλή που εδώ και επτά χρόνια (όπως και το αγαπημένο του νούμερο), έφυγε από κοντά μας και σίγουρα θα βάζει καλάθια στα "γήπεδα του ουρανού".
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Αυγούστου στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου με ελεύθερη είσοδο φυσικά για όλους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους χορηγούς που βοήθησαν με μεγάλη ευχαρίστηση στην προσπάθειά μας αυτή, αλλά και τους συμπαίκτες και προπονητές του, που θα αγωνιστούν για να τιμήσουν τον Ματθαίο. Τα ονόματα συμπαικτών και προπονητών θα γίνουν γνωστά μέσα από το sportschios τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, από την πλευρά μας θα εισηγηθούμε στην Τ.Ε.Χίου, ώστε ο θεσμός του Κυπέλλου Μπάσκετ στο νησί μας να πάρει την ονομασία "Ματθαίος Μπιρλής" προς τιμή του.



sportschios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.