Πέμπτη, Αυγούστου 9

Οργανώνονται οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές


Σωματείο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών ιδρύθηκε στη Λήμνο με σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος στο γειτονικό νησί. Μπορεί οι ομάδες και το επίπεδο του πρωταθλήματος να είναι κατάτι χαμηλότερο απ' ότι στη Λέσβο, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές δείχνουν διάθεση να οργανωθούν και να προοδεύσουν.
Το σωματείο ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1η Αυγούστου και το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο στις πρώτες του τοποθετήσεις επεσήμανε: "Σα Συνδεσμος θα είμαστε κοντά στους ποδοσφαιριστές και σε κάθε ομάδα του νησιού μας, για να βοηθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε στην ανάπτυξη και στην προστασία του αθλήματος, που με τόση χαρά και αφοσίωση υπηρετούμε και αγαπάμε όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε, αφήνοντας στην άκτη σκοπιμότητες και εγωισμούς, με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση του λημνιακού ποδοσφαίρου".
Οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο Σωματείο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6972166924 και 6936815901.
sportlesvos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.