Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 7

Ο κύριος Χατζηαποστόλου ξέρει κατά που πέφτει η Χίος???«Βόμβα» λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές της ΕΠΟ ρίχνει ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, υποστηρίζοντας πως ο Γιώργος Σαρρής ήταν επί χρόνια πρόεδρος της ΠΕΦ Ολυμπιακού Χίου.

Βολές κατά εκείνων που στηρίζουν την υποψηφιότητα Σαρρή, ενόψει των εκλογών τηςΕΠΟ στις 6 Οκτωβρίου, έριξε ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς.
Ο κ. Χατζηαποστόλου, που ήταν πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών ομάδων όταν η Ελλάδα κατέκτησε το Euro 2004, χαρακτήρισε τον Γιώργο Σαρρή «προκάτ», προσθέτοντας στην συνέντευξή του στον 102 FM Θεσσαλονίκης, ότι: «Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ κύριος Σαρρής έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της ΠΕΦ Ολυμπιακού Χίου»!
Παράλληλα μιλώντας για τον έτερο υποψήφιο,Βασίλη Γκαγκάτση, υποστήριξε ότι δεν είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
«Εμείς θα κάνουμε περίπατο στις εκλογές της ΕΠΟ, όχι ο Σαρρής», είπε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, που μετέχει στο ψηφοδέλτιο Γκαγκάτση, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο.
Η  ΠΕΦΟ  ( Πανελλήνια Ενωση Φίλων Οπωροπωλών) το ξέρει κύριε χατζη....απόστολε μας ??

1 σχόλιο:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.