Τρίτη, Νοεμβρίου 6

Ανακοίνωση από το Δ.Σ της Π.Ο Δάφνη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Π.Ο ΔΑΦΝΗ θέλοντας να ξεκαθαρίσει μερικά θέματα-προβλήματα που προέκυψαν μετά το κακό αποτέλεσμα της ομάδας μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αναφέρει ότι :
Τα σχόλια που έγιναν για μεμονωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο άρθρο στις 5/11/12 που αναρτήθηκε στο site της fcdafni.com αποτελούν προσωπική άποψη του σχολιαστή-αρθρογράφου και σε καμία περίπτωση δεν είναι η επίσημη θέση του διοικητικού συμβουλίου.
Μετά από κάθε νίκη ή ήττα υπεύθυνη είναι όλη η ομάδα.  Η  διοίκηση, το προπονητικό team και οι ποδοσφαιριστές  έχουν την εμπειρία, αλλά και την βούληση να προχωρήσουν προς τα εμπρός χωρίς πολλά λόγια άλλα με έργα., με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Χίου.
Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μισιρώτης Πέτρος                                            Παρασκευή   Φωτεινού-Μαμόυνα



2 σχόλια:

  1. δηλαδή τι θέλετε να μας πείτε εδώ ;ότι έχετε ορίσει διαχειριστή του site σας κάποιον ο οποίος δεν εκφράζει την διοίκηση τους ποδοσφαιριστές τον προπονητή κλπ; ποιον βάλατε τότε, κάποιον που βρήκατε τυχαία στο δρόμο; θα μας τρελάνετε εσείς.αν είναι έτσι φτιάξτε του ένα άλλο site να γράφει ότι θέλει και όχι στο επίσημο της ομάδας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.