Τετάρτη, Νοεμβρίου 7

Να γιατί εκείνοι μπορούν και εμείς, δεν....

Μετά απορούμε με το ποδοσφαιρικό μας επίπεδο και κλαίμε με μαύρο δάκρυ συγκρίνοντας το με εκείνο της Λέσβου, του Αιολικού της Δ'Εθνικής, της Καλλονής της Φουτμπολ Λιγκ....

Σχοινοβατεί επικίνδυνα ο Αιολικός και παίρνει - μας λέει το ρεπορτάζ- πρωτοβουλία η ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ !!! για να μπουν τα όποια θέματα σε μια σειρά και να βοηθηθεί η εκπρόσωπος του νησιού στην Εθνική κατηγορία που συμμετέχει...

Ακριβώς δηλαδή, ότι γίνεται και στο δικό μας νησί, και από την δική μας αντίστοιχη ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων!!!

Τι δεν καταλαβαίνετε???

Βέρρος -Γρυπιώτης στο ίδιο τραπέζι!
Τετάρτη, 07 Νοε 2012 18:31   

Δείχνουν να τα... βρίσκουν για το καλό της ομάδας
Η δέσμευση Ψαρρόπουλου να μπει μπροστά στην προσπάθεια εξυγίανσης του κλίματος αλλά και του συντονισμού της διοικητικής του αρρυθμίας του Αιολικού, πήρε σάρκα και οστά μόλις σήμερα το μεσημέρι και παρουσία του Προέδρου του Ταξιάρχη Βέρρου, των Θοδωρή Δουβαλέτα, Γιάννη Φλωρίδη, Σταύρου Βουργουτζή και πολύ περισσότερο του Σταύρου Γρυπιώτη, το εν δυνάμει αυτό Δ.Σ. του Αιολικού συνεδρίασε στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου.
Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου λοιπόν, την οποία είχε προαναγγείλει στη Γενική Συνέλευση την περασμένη Δευτέρα και δεσμεύτηκε για την τήρησή της μέχρι τουλάχιστον τα Χριστούγεννα, κατάφερε να «καθίσει» στο ίδιο τραπέζι τους Ταξιάρχη Βέρρο και Σταύρο Γρυπιώτη, εξασφαλίζοντας την συνεργασία τους για να μπορέσει η ομάδα της Μυτιλήνης να «παίξει» την επιβίωσή τους στα δύο ερχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν…
Τα μηνύματα της συνεδρίασης είναι ενθαρρυντικά, αφού διαφάνηκε για πρώτη φορά από όλους τους συμμετέχοντες, η διάθεση να εξαντλήσουν τις δυνατότητές τους για να εφαρμόσουν το πλάνο που θα αποφέρει χρήματα στην ομάδα.
Ειδικότερα άπαντες όσοι συμμετείχαν στη συνεδρίαση, ανέλαβαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις και ευθύνες για το κρίσιμο χρονικό διάστημα που ακολουθεί, προκειμένου η ομάδα να περάσει το κρίσιμο σταυροδρόμι της και να μπορέσει να εξετάσει εκ νέου τις προοπτικές ανόδου στην Γ΄ Εθνική, στη διακοπή του πρωταθλήματος πριν τα Χριστούγεννα.
Αξιοσημείωτο είναι πως ο Σταύρος Γρυπιώτης, παρά τη δεδομένη επιφύλαξή του -έτσι όπως την εξέφρασε στη Γενική Συνέλευση- δέχθηκε όχι μόνο να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Δ.Σ., αλλά ανέλαβε -όπως άλλωστε σας είχαμε προϊδεάσει από τα σχετικά ρεπορτάζ της Τρίτης- να βοηθήσει τόσο στην εγγραφή μελών στην ομάδα, όσο και στην εξεύρεση πόρων για να καταφέρει η ομάδα να πληρώσει τις άμεσες υποχρεώσεις της μέσα στο μήνα.
Το προσδοκώμενο κλίμα ενότητας λοιπόν, που ήταν και το ζητούμενο της Συνέλευσης, φαίνεται -βοηθούντως και της ΕΠΣΛ- να επιτυγχάνεται και ευχή όλων είναι, αυτό να επηρεάσει θετικά και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο, που μέχρι στιγμής δεν είχε δείξει τη δυναμική του, για να βοηθήσει αποφασιστικά τον Αιολικό.

sportlesvos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.