Τρίτη, Ιανουαρίου 22

Απλή λογική....




Δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο, που αφιέρωσε ώρες και κόπιασε να προβάλει την ομάδα σου, με κάθε τρόπο, στο νησί, στην Ελλάδα και όπου γης υπάρχουν χωριανοί, χωρίς να ζητήσει καμία ανταμοιβή ( τα περί επισκεψιμότητας στο blog και προβολής αυτού είναι αστειότητες).
Αν όχι ένα ευχαριστώ ( πολλοί του το είπαν είναι η αλήθεια όταν αποχώρησε από το νησί....http://atromitosags.blogspot.gr/2012/06/blog-post_23.html ) τουλάχιστον ας κρατήσουν ουδέτερη στάση κι ας μην συμμετέχουν σε αθλιότητες.



Όσον αφορά τον Στέφανο Παπαθεοδώρου....
Πολλοί θα πρέπει από δω και πέρα να ντρέπονται...
Πολλοί...!!
Κι αυτοί που εκτοξεύουν τη πίσσα, και εκείνοι που αφήνουν να συμβαίνει αυτό...!
Αν μη τι άλλο, αυτή η μορφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο προπονητής Στέφανος, ο άνθρωπος Στέφανος δεν άξιζε τέτοιας αντιμετώπισης.
Προφανώς δεν τον αξίζει το ποδόσφαιρο μας...

Στέφανος Παπαθεοδώρου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Ο Στέφανος Παπαθεοδώρου (γεν. Πειραιάς16 Μαρτίου 1960) είναι έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ποδοσφαίρου.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από το σύλλογο του Α.Σ. Δραπετσώνα, με τον οποίο αγωνίσθηκε στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πειραιώς, στο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και στη Β΄Εθνική (περίοδος 1978-79).
Το καλοκαίρι του 1979 υπόγραψε στον Παναθηναϊκό, αλλά σύντομα δόθηκε σαν δανεικός στον ΟΦΗ, με τον οποίο έλαβε μέρος σε 18 παιχνίδια, επιτυγχάνοντας και 1 γκολ. Στη θέση του αμυντικού μέσου υπήρχαν τότε αρκετοί έμπειροι παίκτες στην κρητική ομάδα και το 1983 ο Παπαθεοδώρου, που πάντα ανήκε στον ΠΑΟ, παραχωρήθηκε στο Αιγάλεω όπου και έπαιξε 2 περιόδους (42 συμμετοχές). Μετά τον υποβιβασμό του συλλόγου της δυτικής Αθήνας (1985), ο Στέφανος Παπαθεοδώρου συνέχισε επιτυχώς τη σταδιοδρομία του στη Δόξα Δράμας για 8 σεζόν, συμπληρώνοντας με αυτήν 144 συμμετοχές (1 γκολ) στην Α΄Εθνική (7 έτη) ενώ το 1987-88 η Δόξα έπαιξε στη Β΄Εθνική. Συνολικά, έλαβε μέρος σε 204 αγώνες πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας. Έκλεισε την αγωνιστική του καριέρα στον Βαρβασιακό Χίου στο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και στη Γ΄Εθνική, από το 1993-94 μέχρι και το 1996.
Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται σαν προπονητής ερασιτεχνικών συλλόγων της Χίου, όπου είναι εγκατεστημένος μόνιμα.
Και μια συμβουλή σε όλους εκείνους που συμμετέχουν στο πάρτι που έχει στηθεί στο blog του Γ.Ρ ...
Ο Ραπτάκης με τις σκέψεις του σε σειρά, γράφει, επιχειρηματολογεί, διευκρινίζει, αντικρούει κατηγορίες και αποκρούει όσες ύβρεις δεν καταπίνει, δίνοντας ρεσιτάλ ψυχραιμίας. 
Παίζει μουσική , γράφοντας.
Εσείς ( όχι όλοι φυσικά, κάποιοι κρατάνε το επίπεδο αρκετά ψηλά..) πως απαντάτε σε κείμενα που προφανώς δεν μπαίνετε στη διαδικασία να καταλάβετε?? ΚΛΑΝΟΝΤΑΣ  και ΓΚΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ?? !!


Τα κεφάλια μέσα...ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΥΟ!!!

27 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με το ''κρίμα σε μερικούς από αυτούς'' γιατί οι περισσότεροι από το χωριό δεν είναι έτσι όπως τους χαρακτηρίζεις και το ξέρεις και εσύ ανώνυμε φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OXI DEN EINAI ETSI. YPARXOYN LOGIKOI ANTHROPOI KAI BEBAIA, ALLA KAPOIOI ALLOI YPOTITHETE SOBAROI, EDOSAN SE KAPOIOYS TO DIKAIOMA NA SYMPERIFERONTAI ETSI XYDAIA KAI BROMIKA KAI DEN TOYS STAMATOYN.PRAGMATIKA KRIMA GIA TIN AGNOMOSYNH MERIKON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΡΑΠΤΑΚΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΙΤ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλάνοντας και γκαρίζοντας...ακριβως...και η μπόχα τους βρώμισε πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοι που λες οτι ειναι σωστοι πρεπει να σταματησουν αυτους που γκαριζουν .αντε αηδιασαμε δυο μερες τωρα. απο τη μια κατηγορουν τα σαιτ λες και ειναι ο σατανας και απο την αλλη μπαινουν και βγαζουν ολα τους τα κομπλεξ εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩς ΛΕΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ. Ε ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΛΕΟΝ. ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας δούμε το θέμα από άλλη σκοπιά. Όταν έχεις ένα μέσο στα χέρια σου πρέπει να ξέρεις να το προβάλεις και να το λειτουργείς σωστά και έξυπνα. Να ξέρεις πότε να γράψεις, πότε να αμυνθείς και πότε να περάσεις στην επίθεση. Στον Ατρόμητο δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα διότι τόσο καιρό αυτό το μέσο που ο διαχειριστής του ήξερε να το λειτουργεί, δούλευε αριστα υπερ τους και πρόβλημα είχαν όλοι οι υπόλοιποι. Κακα τα ψεμματα ειναι διασημο σαιτ στο νησι ειτε το θελουμε ειτε οχι. Τώρα όμως που γύρισε εναντίον τους...τον βρίζουν γιατί δεν υπάρχει αλλου είδους αντιμετώπιση. Ήταν απροετοίμαστοι.Όλα έχουν μια εξήγηση. Τον προπονητή τους τον βρίζουν για άλλο λόγο. Διότι είτε δεν τους έκανε χατήρια και βγαζουν αποθημένα είτε γιατί δεν τον πιασανε γλύψιμο είτε γιατί τον φοβούνται ποδοσφαιρικά και θα τον βρουν μπροστά τους. Προσωπικά με ενόχλησε και κάτι άλλο. Αφησαν να εννοηθεί πως για την φυγει του προπονητη φταίει το blog. Άρα τα ρέστα ο προπονητής να πάει να τα ζητήσει από τον blogger που έχουν φιλική σχέση. Κουτοπονηριά για να τους βάλουν να φαγωθούν.Αυτά πιστεύω καλοπροαίρετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα έγιναν με ένα σκοπό, να φιμώσουν το blog του Γιώργου.
    Στην αρχή δεν τα κατάφεραν, σκέφτηκαν τον έμμεσο τρόπο, της αποπομπής του προπονητή και φίλου του. Το κόμπλεξ βγήκε και φάνηκε, άλλωστε ήξεραν ότι δεν θα είχαν τύχη με την φίμωση, το κακό όμως είναι ότι έχουν ξεπεράσει τα όρια με αυτά που γράφουν.
    Αποτέλεσμα πέρα του κραξίματος που φάγανε, που τρώνε και που θα φάνε, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την κοινή γνώμη που ξέρει να κρίνει. Έκαναν νέους εχθρούς και λύθηκαν και τα χέρια κάποιων που σέβονταν πρόσωπα και δεν μιλούσαν. Τώρα θα δούνε τις επιπτώσεις αφού άνοιξαν τον ασκό του αιόλου.
    Δραματική η ανυπαρξία προστασίας του πρώην προπονητή και της ομάδας από το Συμβούλιο. Δεν τόλμησαν να πάρουν θέση σε όσα γράφονται, έχουν κι αυτοί βάλει το λιθαράκι της αποδόμησής τους. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες !!
    Κρίμα και πάλι κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ξεκαθαρίσω κάτι.
    Τους διαχειριστές του ChiosGoals και εμένα προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει τι σκοπό και ποιες αποφάσεις παίρνουν στον Ατρόμητο, προφανώς δεν έχω καμία δουλειά να 'ανακατεύομαι''...
    Εκείνο που στοχοποιώ και καυτηριάζω είναι τα γραφόμενα στα σχόλια του blog.

    M.LOIZOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Xestikan gia oti grafete alloy den to exete katalabei? Afou oi idioi ta dinoyn plaka kanoyme. To thema itan na kleisei to blog. Afoy den ekleise eprepe na brethei tropos na figei o Stefanos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποιο πουλάκι μου είπε οτι την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσουν πολλά απο την μεριά του ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.Το ελπίζω γιατι αυτή η σιωπή που δείχνει σημαίνει και ανωτερότητα και ας μην το καταλαβαίνουν αυτοί οι χωριάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΤΟ 50% ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 50%. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΞΥΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nατα και τα φρεσκα. Μείνανε απο τερματοφύλακα και διότι ο Παπαθεοδώρου παραγκώνισε το Σταθάκη. Προκαλούν με κάθε τροπο από παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΧΑΧΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ. ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΠΛΟΓΚ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΚΑΡΦΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπόν... ωραία όλα αυτά... επί της ουσίας όμως;
    Ένα χωριό μεγάλο και με πολύ κόσμο επέλεξε να διαθέσει χρήματα σε δύσκολες εποχές για την ποδοσφαιρική του ομάδα. Επιλογή του, Σεβαστή. Από κει και πέρα οι επιλογές του κρίνονται και από τα αποτελέσματα και από τις συμπεριφορές.
    Θεωρώ άστοχα τα υβριστικά και προσβλητικά σχόλια εκατέρωθεν.
    Φυσικά και έχω διαμορφώσει άποψη και εγώ αλλά προτιμώ να σεβαστώ πρόσωπα και καταστάσεις και πάνω απ' όλα τον εαυτό μου, και να μην αρχίσω να βρίζω δεξιά και αριστερά. Αν θέλω εκτόνωση λέω 2 κουβέντες παραπάνω από την κερκίδα και ξεσπάω... εκεί που ξεχνιούνται όλα. Δεν "ξεφορτώνω" πάνω στο πληκτρολόγιο.
    2 παρατηρήσεις μόνο.
    1.Οι προπονητές και οι παίκτες που εργάζονται (με 100% μαύρα χρήματα σε πολύ δύσκολες οικονομικά μέρες) στις χιώτικες ομάδες ποδοσφαίρου και όχι μόνο, αλλά και στο πόλο και το μοάσκετ και βόλλευ, καλό είναι να προσγειωθούν λιγάκι και να μην θεωρούν τον εαυτό τους Μουρίνιο και πάνω... ας σεβαστούν τα λεφτά που με ιδρώτα τους εξασφαλίζουν οι ομάδες και ας αφήσουν παραπέρα τους εγωισμούς ... Επίσης και οι παράγοντες ας καταλάβουν ότι εκείνοι επέλεξαν να πληρώνουν παίκτες και προπονητές , ας ξεκαθαρίσουν τις υποχρεώσεις τους και ας δώσουν και στους μισθοφόρους τους να καταλάβουν τις δικές τους, αντί να κραυγάζουν "παικταρά μου" ήρωα μου κλπ.

    2. Μεγάλη πληγή για το χιώτικο αθλητισμό και όχι μόνο (και την κοινωνία) το σάπιο και ελεεινό site που υποστηρίζει ότι είναι ειδησιογραφικό. Δείτε πως χειρίζεται την υπόθεση Ατρόμητος- Παπαθεοδώρου , δείτε τη χολή και τους χαρακτηρισμούς σε μπλόγκς αλλά και ανθρώπους ομάδες, δείτε τις κατευθυνόμενες ειδήσεις και δήθεν ειδήσεις και καταλάβετε... Και επειδή το Χιώτικο κοινό είναι ποιοτικό αποδείξτε το, τιμωρήστε τον γκεμπελισμό του εν λόγω site με αποκλεισμό και 0 χτυπήματα...αυτή είναι η τιμωρία, η αδιαφορία.

    Συγχωρέστε με αν σας ζάλισα καλή συνέχεια.
    Δεν αναφέρω το όνομα μου γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος.. απλά είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό και βρίσκει διέξοδο στη ψυχαγωγία του σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μην ανησυχείς κύριε "2 λόγια μόνο"
    τα γνωρίζουμε όλα αυτά, θα πάρει κι αυτός το τίμημα που του αναλογεί
    ο σοφός λαός λέει ..."φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης"...
    ο κος Παπαθεοδώρου δεν έχει μιλήσει ακόμη και προσπαθούν να τον φιμώσουν (αναφορές-αποκλειστικές πληροφορίες-παλαιά βίντεο-εκβιαστικά σχόλια)
    γιατί άραγε ???
    τί προσπαθούν να πετύχουν ??
    φοβούνται ???

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε......γράψε και το όνομα σου ....ντρέπεσε?
    Πολύ εμπάθεια ρε μικρέ με τον ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ εχεις.Τουλάχιστον ανέφερε και τον λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φυσικά και αναφέρομαι στον 9.43 .....ο προηγούμενος σας εβαλε το στόχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λόγος που δεν βάζω τη διεύθυνση ή το όνομα της δήθεν δημοσιογραφικής φυλλάδας είναι εμφανής στη πρώτη μου δημοσίευση. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Ο νοών νοείτω!
      Καλό Βράδυ παιδιά μιας και δεν σκοπεύω να επανέλθω

      Διαγραφή
  19. επειδή υπήρχε παρανόηση
    αναφέρομαι για το site και όχι για το blog του Γιώργου
    και βέβαια μιλάω με συμπάθεια για τον κο Παπαθεοδώρου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΜ...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. TO EPIPEDO YPARXEI DIOTI DEN BRIZOYN. AS TOYS EMPAINE STO MATI O IDIOKTHTHS AYTOY TOY BLOG KAI THA SOY ELEGA EGO EPIPEDO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ

    Στη Χίο έχει διαμορφωθεί ένα σάπιο σύστημα με ΜΜΕ και blog, που προσπαθούν να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, όταν είσαι στο σύστημα είσαι φίλος και ο ένας αναδημοσιεύει από τον άλλον και τον προβάλλει, καλύπτοντας τις ατέλειες του, όταν είσαι εκτός συστήματος, όπως εμείς, δέχεσαι τα πυρά, αλλά ευτυχώς έχουμε αλεξίσφαιρό γιλέκο εσάς, που καθημερινά δεχόμαστε τις χιλιάδες επισκέψεις σας, που αποτελούν μαχαιριές στους σάπιους.

    ......η εφημερίδα έχει δημιουργηθεί για να αποτελεί ελεύθερο βήμα έκφρασης όλων και όποιος μας πάρει τηλέφωνο θα του δώσουμε βήμα να εκφραστεί επώνυμα και όχι βρώμικα και ανώνυμα, που κάνουν οι σάπιοι μέσα από τα blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 4:45 ότι δηλαδή έγινε με τον Γιώργη στο blog του και τον βρισανε οσο δεν παει. Του ειπαν απίστευτα πράγματα που εγώ δεν το περιμένα, όταν μάλιστα εντελώς πρόσφατα τους έκανε και τους αφιέρωσε ένα καταπληκτικό δημοσίευμα στην ΑΛΗΘΕΙΑ για το πρωτάθλημα που πήραν όπου ύμνησε παίκτες, προπονητή, διοίκηση, οπαδούς παρά το άδειασμα που του είχαν κάνει. Φανατικός αντίπαλος του Ατρομήτου ήμουν είμαι και θα είμαι, αλλά ρε μάγκα μου το ζήλεψα το δημοσίευμα για την ομάδα τους, κι όμως τον βρίσανε όσο δεν πάει. Τέτοια αχαριστία ρε παιδια δεν την φαντάστηκα ποτέ να συμβεί δημόσια.Κρίμα και ξανά κρίμα.Αυτα να τα βλεπουν όσοι ασχολούνται αν τολμήσουν ποτέ να διαφωνήσουν με τις ομάδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φιλε μου 7΄43

    Καταρχην σ λεω ξεκαθαρα οτι δεν αντιπροσωπευουν το συνολο των φιλαθλων αυτα τα καραγκιοζιλικια. Απο το χωριο ειμαι και καθημερινα βλεπω τι γινετε.
    Υπαρχουν πολλοι εξωχωριανοι που βγαζουν απωθημενα και το ξερω αυτο.
    Αλλα υπαρχουν και κατι παιδακια που εξυβριζουν.Αυτα τα παιδακια θα μας βρουν μπροστα τους.
    ΠΑΙΔΑΚΙΑ=:Αμυαλοι ανθρωποι οι οποιοι το μυαλο τους ειναι πιο μικρο και απο μωρου κοινως κουνουπομυαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.