Πέμπτη, Απριλίου 18

Πέτρος Κωνσταντινέας: "Υπάρχει ομερτά στη διαιτησία"!

Ο μέχρι την περασμένη αγωνιστική περίοδο διαιτητής Σούπερ Λιγκ, Πέτρος Κωνσταντινέας, που προτάθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας επί προεδρίας Γιώργου Σαρρή πέρυσι τον Σεπτέμβριο για διεθνής διαιτητής, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή  "Εφεση στον Σκάϊ" και μια ημέρα πριν τη κατάθεση του προέδρου της ΕΠΟ στον εισαγγελέα για την υπόθεση των "στημένων πινάκων" έκανε λόγο για "ομερτά στη διαιτησία" και για διαιτητές που παίζουν από ενώσεις που έχουν καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ΕΠΟ. 
Πέτρος Κωνσταντινέας: "Υπάρχει ομερτά στη διαιτησία"!
Μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντινέας είπε: "Υπάρχει ομερτά στη διαιτησία. Μετά τις εκλογές της ΕΠΟ ξέρετε να παίζουν διαιτητές από Ενώσεις που δεν έχουν καλές σχέσεις με τη διοίκηση; Στα σεμινάρια ο ένας διαιτητή κοιτάζει τον άλλο με μισό μάτι γιατί ο ένας παίζει λιγότερα παιχνίδια και ο άλλος περισσότερα. 

Πολλοί διαιτητές μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι υπέγραψαν με βαριά καρδιά το πανομοιότυπο κείμενο κατάθεσης στον εισαγγελέα που τους ζήτησε η ΕΠΟ. Πως να απαντήσουν αν στήνονται ή όχι οι πίνακες διαιτησίας, τη στιγμή που δεν μετέχουν στη διαδικασία; 

εισαγγελείς πολύ καλά κάνουν και ερευνούν το θέμα. Εγώ όταν με πίεσαν οπαδικοί δημοσιογράφοι, ενημέρωσαν αμέσως τον αρχιδιαιτητή μου, τον κύριο Ψυχομάνη".

soccerplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.