Σάββατο, Ιουνίου 15

Βελλής: Η απάντηση στον Σαρρή για τον Μπέο

Νέα απάντηση έδωσε με δήλωσή του ο Σταμάτης Βελλής στην αντιπαράθεση με τον Γιώργο Σαρρή για την επίσκεψη του Αχιλλέα Μπέου στην ΕΠΟ.
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης υπογράμμισε πως ποτέ δεν είπε για συνάντηση, ενώ αναρωτήθηκε αν είναι φυσιολογικό ο υπόδικος Μπέος να βρίσκεται για πολλές ώρες στα γραφεία της ΕΠΟ...
Αναλυτικά η δήλωση:
«Διάβασα ότι ο Κος Σαρρής δήλωσε ότι σκοπεύει να μου κάνει μήνυση αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανα (κατ' αυτόν) ότι συναντήθηκε με τον Κο Μπέο.
Αν αυτό αληθεύει, γιατί με τους δημοσιογράφους πρέπει κάποιος να είναι πολύ προσεκτικός, τότε έχω να πω τα εξής:
Ο κύριος Σαρρής προφανώς δεν γνωρίζει ούτε ανάγνωση ούτε Ελληνικά,  αλλά δεν εκπλήσσομαι από αυτό. Φαίνεται από μόνο του. Γιατί αν μπορούσε να διαβάσει, θα διάβαζε ότι εγώ είπα πως είδα τον Μπέο ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. Και τον είδα, και με χαιρέτησε μάλιστα. Η λέξη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ δεν υφίσταται σε καμία δήλωση μου. Τώρα, το τι τίτλους θέλει να βάλει κάθε δημοσιογράφος ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, η το πως παρερμηνεύει την δήλωση μου κάποιος τρίτος, είναι δικό του θέμα.
Αν ο κύριος Σαρρής θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό ότι ένας υπόδικος κατηγορούμενος για στημένους αγώνες, και τιμωρημένος από την ΕΠΟ (ξέρετε, αυτή την Ομοσπονδία που προεδρεύει ο Κος Σαρρής) με αποκλεισμό από κάθε ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, βρισκόταν και στις 11 το πρωί και στις 3 μμ της ίδιας μέρας στα γραφεία της ΕΠΟ, το αφήνω στη κρίση του κοινού νου.
Στις δηλώσεις του Κου Μπέου δεν απαντάω, άλλωστε δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο (η μήπως κάνω λάθος...) Χάθηκε ο άνθρωπος και προφανώς μπήκε στα γραφεία της ΕΠΟ για να ζητήσει οδηγίες. Του πήρε 5 ώρες, αλλά τελικά εξυπηρετήθηκε».
Ας δούμε τι είχε δηλώσει σχετικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ ....
Αναλυτικά η δηλωσή του:
«Θέλω να πω κάτι σε σχέση με τα όσα είπε ο δικηγόρος κ. Παναγόπουλος για συνάντησή μου με τον κ. Μπέο, αλλά και τα όσα είπε κ. Βελλής του Απόλλωνα. Την ώρα που πέρασε ο κ. Βελλής από τα γραφεία, δηλαδή την περασμένη Πέμπτη, περί τις 3 το μεσημέρι, για να πάει στην Πειθαρχική, εγώ ήμουν στο Βίλνιους και επίνα καφέ εκείνη την ώρα. Ήμουν στη Λιθουανία για τον αγώνα της Εθνικής.
Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πόσο αληθές είναι αυτό και τα όσα γράφτηκαν σε συγκεκριμένο ΜΜΕ για συνάντησή μου με τον κ. Μπέο. Πάντως, θα κινηθώ και νομικά για αυτό το θέμα».

1 σχόλιο:

  1. ελα μωρε σιγά το θεμα και ο Μάρκος ήταν τιμωρημένος και μπαινόβγαινε στην ΕΠΣ και στα αποδυτήρια των διαιτητών
    Και ποιος είναι αυτός ο Βελλής τώρα..... Ασε μας νυχτιάτικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.