Τετάρτη, Οκτωβρίου 23

Συνάντηση Σαρρή με τον υπουργό Δικαιοσύνης για τον “εισαγγελικό έλεγχο”

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, συναντήθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, έπειτα από δικό του αίτημα.
Ο λόγος της συνάντησης είχε να κάνει με όσα ο ίδιος είχε πει στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τον περασμένο Ιούνιο, στην οποία είχε υποστηρίξει ότι η Ομοσπονδία βρίσκεται υπό εισαγγελικό έλεγχο με οργανωμένο σχέδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έθεσε στον υπουργό τα θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία, κυρίως λόγω της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση των “στημένων πινάκων” διαιτησίας και στην οποία ο ίδιος αλλά και ακόμη τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη έχουν κληθεί να καταθέσουν ως ύποπτοι.

Ο κ. Σαρρής μετέφερε τις απόψεις της Ομοσπονδίας επί του θέματος, εκφράζοντας τις διαφωνίες του.
Σύμφωνα με πηγές από την ΕΠΟ, η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα.

soccerplus

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ:: ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ CHIOSGOALS. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΙΣ -ΑΚΗΣ
    ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.