Δευτέρα, Οκτωβρίου 21

Από που βγαίνει ο ήλιος? Από τη δύση φυσικά!!!



Είναι και αυτό μια κάποια πρόοδος, προφανώς....!!!
Να βγαίνει στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής, εκπρόσωπος της τοπικής διοργανώτριας ποδοσφαιρικής αρχής και μάλιστα ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής, για να ''εξηγήσει'' !! στο λαό μία του απόφαση...!!
Προσπαθήστε να θυμηθείτε ανάλογη περίπτωση και σας βεβαιώ, πολύ δύσκολα θα βρείτε, όπως βέβαια πολύ δύσκολα και να επαναληφθεί ανάλογη περίπτωση ( εκτός κι αν προηγηθεί καλύτερη ''σκηνοθεσία''  γιατί σήμερα, κάποια πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι πρωταγωνιστές της εκπομπής)

Κι αν ήταν σύννομη καθ' όλα όπως ισχυρίζεσαι πρόεδρε η απόφαση , ποιος ο λόγος να βγεις και να δίνεις εξηγήσεις? 

Γιατί αφού πάντα αποφασίζετε με βάση τον κανονισμό χωρίς εξαιρέσεις, ''χρησιμοποιείτε'' μόνο άρθρα και παραγράφους  που κουμπώνουν με τις αποφάσεις σας και πετάτε στα σκουπίδια κάποια άλλα??
Για παράδειγμα στο άρθρο 21 που περιλαμβάνεται το άρθρο-παράθυρο 9 , άλλη παράγραφος εκεί μέσα δεν αναφέρει ρητά ότι το σκορ του αγώνα , αν είναι υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας , είναι εκείνο που θα πρέπει να μετρήσει επίσημα??
Και αφού χρησιμοποιείτε άρθρο που αναφέρεται σε διακοπή αγώνα, γιατί στο επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αναφέρεται ο χαρακτηρισμός - μνημείο...Άνευ Αγώνος??

Το σημαντικότερο όλων και αυτό που αποδεικνύει πως η απόφαση είναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ είναι το βασικό σκεπτικό που ...εφευρέθηκε...!!!
Άλλο οι δύο κόκκινες ίσον κόκκινη, η οποία τιμωρήται με μία αγωνιστική και άλλο η απευθείας κόκκινη, που τιμωρείται με πολλές!!!
Άλλο δηλαδή το ένα τούβλο συν ένα τούβλο μας κάνει δύο τούβλα και άλλο το ένα τούβλο συν μισό συν μισό τούβλο....!!
Και δεν ξέρατε πως η ανατροπή-φάουλ επιθετικού σε προφανή θέση για γκολ τιμωρείται με απευθείας κόκκινη και ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (τι σύμπτωση, όπως και οι δύο κίτρινες ε??) όπως και το να πιάσει ο τερματοφύλακας τη μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή του ( άλλη σύμπτωση αυτή) και πάλι με απευθείας κόκκινη και μία αγωνιστική ...!!
Έτσι αποδεικνύεται πως το σκεπτικό της απόφασης απλά δεν στέκει με τίποτα, δεν έχει πόδια καν!!!!

Δείτε το ( προσπαθήστε τουλάχιστον ) και από την άλλη τη μεριά....ποιος θα έβγαινε και τι να έλεγε αν η απόφαση τελικά ήταν με βάση τις παραγράφους του κανονισμού??
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ!!

υ.γ
Πόσες φορές θα πρέπει να επιβιβαστεί σε περιπολικό για να αναχωρήσει από το γήπεδο ο εν λόγω διαιτητής για να παρθούν μέτρα από τον προϊστάμενο του ??? Έπρεπε να φτάσουμε εδώ??

υ.γ 2
Επειδή υπάρχει μια σύγχυση με την δύναμη (αριθμό) των διαιτητών, μήπως να αναρτηθεί η κατάσταση με τα ονόματα τους και την κατηγορία τους στο επίσημο σάιτ της ΕΠΣΧ , όπως έχει γίνει στις άλλες ΕΠΣ και όπως συνέβη και στο δικό μας τα προηγούμενα έτη??

υ.γ3
Καλά λέει μια ψυχή....Μην ασχολείσαι δεν αξίζει, εδώ δεν δίνουν μία οι άμεσα  ενδιαφερόμενοι....!!!

υ.γ4
Φυσικά το όλο νταβαντούρι δεν έχει να κάνει με τον ιστορικό Λαίλαπα, να εξηγούμαστε...

2 σχόλια:

  1. φίλε μου οι ενδιαφερόμενοι καίγονται ΑΛΛΑ ξέρουν πως ότι και να κάνουν η απόφαση έχει ληφτεί.Τσάμπα γράφεις και συ και στον Ατρομητο. Αλήθεια ο Σιδεριδάκης πότε θα ομιλησει για το θέμα? Αργησε πολύ να του πάρει αποκλειστικη δήλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.