Τετάρτη, Νοεμβρίου 27

Μιλάνε οι αριθμοί...



Την πρώτη από τις τρεις στροφές του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας, πήραν οι ομάδες το Σ/Κ που μας πέρασε και , ας δούμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά αλλά και κάποια tips όσον αφορά την αγωνιστική τους παρουσία και όχι μόνο...
Οι αριθμοί φυσικά ποτέ δε λένε όλη την αλήθεια, δύσκολα να πουν και ψέματα και  το μόνο σίγουρο είναι ότι....διορθώνονται ή χειροτερεύουν στο μέλλον.
Τα αγωνιστικά tips προφανώς και είναι προϊόν υποκειμενικής σκέψης και ανάλυσης, το τονίζω αυτό , κανείς δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα της αυθεντίας εδώ , ούτε του γκραν-ειδικού.
Φυσικά, για την άλλη άποψη, τη διαφορετική, τα σχόλια είναι ανοικτά για όλους . Εκεί μπορείτε να διορθώσετε, να συμπληρώσετε και να καταθέσετε τη δική σας οπτική.

Περισσότερες νίκες έχουν οι Δάφνη, Ηρακλής και Ποσειδώνας  από 6

Περισσότερες ήττες οι Πύργος και Αναγέννηση από 7

Περισσότερες ισοπαλίες. Όμηρος με 4

Καλύτερες επιθέσεις διαθέτουν οι Δάφνη με 26 γκολ, Ατρόμητος 24 , Ελάτα 23 ενώ τα 20 γκολ έπιασε και ο Ηρακλής.

Χειρότερες επιθέσεις από τους Πύργο και Αναγέννηση που έχουν πετύχει από 6 γκολ

Την καλύτερη άμυνα διαθέτει ο Ηρακλής με 6 γκολ παθητικό και ακολουθούν ο Ποσειδώνας με 7 και η Μικρασιατική με 9

Την χειρότερη άμυνα έχουν η Αναγέννηση με 26 γκολ και η Κυβέλη με 24. Από κοντά και ο ΒΑΟ με 20.

Καλύτερη έως τώρα συμπεριφορά εντός έδρας από την Ελάτα με συγκομιδή 13 βαθμών από τους συνολικά 17 που έχει συλλέξει και χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή από την Αναγέννηση που δεν έχει πάρει βαθμό .

Εκτός έδρας η καλύτερη συγκομιδή έρχεται από τον Ηρακλή με 11 βαθμούς ο οποίος και είναι αήττητος μακρυά από τα Θυμιανά, όπως χωρίς ήττα εκτός έδρας είναι και οι Όμηρος και Δάφνη.

Περισσότερες εντός έδρας ήττες έχουν η Αναγέννηση 5 και ο Πύργος 4 και περισσότερες εκτός έδρας ήττες ο Λαίλαπας και η Καλαμωτή από 4

Ο Λαίλαπας δεν έχει ακόμη ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Η Αναγέννηση δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Κυβέλη δεν έχει κάνει ακόμη νίκη εντός έδρας.

Οι ΒΑΟ, Πύργος και Αναγέννηση δεν έχουν καταφέρει νίκη εκτός έδρας.

Ο Ηρακλής έχει πετύχει περισσότερα γκολ εκτός (12) από ότι εντός (8)

Ο Όμηρος έχει δεχθεί περισσότερα γκολ στη Καλλιμασιά (10) από όσα μακρυά από εκεί (6) αλλά και έχει πετύχει επίσης λιγότερα γκολ εντός 8 από όσα εκτός 9

Στο Δημοτικό Στάδιο η Μικρασιατική έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ διαθέτοντας μέχρι στιγμής την καλύτερη εντός έδρας άμυνα.

Την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα διαθέτουν οι Δάφνη και Ηρακλής με 3 γκολ παθητικό.

Συνεχίζεται....

24 σχόλια:

  1. Σαν να διαβάζω Ιωάννη Σιδεριδάκη στην Αλήθεια ( φυσικά πριν πάει ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gi auto sou lene na prosexeis tis parees sou...xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. YΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ
    ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΝΟ: ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙ BLOG ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΝΕΙ Η ΑΜΥΝΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 2-3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηρακλάραααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4.16 γιατί δεν λες το όνομα του, φοβάσαι???
    για τον κ. Σταυρακάκη δεν λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκείνο το οποίο κρίνει το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια είναι η άμυνα. Και όχι η επίθεση.

    2012-13
    1. Κανάρης 84-18
    2. Ατρόμητος 85-37
    4. όμηρος 64-26

    2011-12
    1.Ατρόμητος 78-14
    2. Κανάρης 70-11
    3. Όμηρος 60-15
    4. Δάφνη 51-14

    2010-11
    1. Μικρα 63-20
    2. Δαφνη 87-21
    3. Καναρης 69-22

    2009-10
    1. Μικρα 50-18
    2.Καλαμωτη 45-19
    3.Ηρακλης 49-17
    4.Ομηρος 53-20

    Και μετά στα μπαράζ το πήρε η Καλαμωτή δεν δέχτηκε γκολ.

    Με τον ρυθμό που πάει τώρα το πρωτάθλημα, αν συνεχίσει έτσι ο Ηρακλής το πήρε. Προσωπικά δεν δίνω τύχη στον Ποσειδώνα. Η Δάφνη δεν πρέπει να φάει γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου για να ρεφάρει. Αυτοί οι τρεις είναι για ένα δυο μήνες ακόμα, μετά θα ξεχωρίσουν οι δυο.

    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγραψες πάλι !!!
    κύριε Γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ekshghse statistika giati den dineis tuxh St on poseidwna?epishs NA se enhmerwsw oti auth h omada den paei gia prwtathlima.omws exei apodeiksei oti den stereitai auths the dunatothtas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν αρκει μονο τι πιστευουμε εμεις για την ομαδα μας. Μας βλεπουν και οι αλλοι. Μία ομάδα που ανεβαινει κατηγορία και θέλει αμέσως να κάνει την υπερβαση...

    1.δεν πρεπει να χανει και τα δυο μας απο τους διεκδικητες και να τρωει 5 γκολ.
    2. πρεπει τους φετινους "ασθενείς" να τους καθαριζει για πλακα (0-0 αναγεννηση, 1-0 πυργο, 2-1 καλαμωτη).
    3. "ο παλιός είναι αλλιώς" και με τη μια που ανεβηκε παει να κοντραρει "παλιότερους". Σκεψου το λιγο αυτο.

    Καποια στιγμη οι ομαδες που δεν θα εχουν στοχους θα τα παρατησουν οπως καθε χρονο και θα τρωνε 10. Δέκα ομως θα ριχνουν και οι διεκδικητες αρα εσυ πρεπει να μην εχεις απωλειες πριν την διαλυση τους για να εισαι μια ανασα αποσταση στα ντερμπι.
    Υπαρχουν παντα εξαιρεσεις και θα σου πω μια. Ο Ατρομητος οταν πηρε πρωταθλημα, για να το παρει θα επρεπε στο β γυρο να παρει ολα τα ντερμπι μεσα εξω στη σειρα και να χασει το πολυ ένα βαθμό. Ήταν -9 από Ομηρο αν θυμαμαι καλα πριν τελειωσει ο α΄γυρος. Τα ειχαμε βαλει κατω αναλυτικα τοτε με το Στεφανο ματς προς ματς.Ξέραμε πότε θα φαμε γκολ...ακομα και το λεπτο και τον αγωνα μερικες φορες κι ας σου ακουγεται παραξενο εντελως...ειναι αληθεια και εγινε.Με καθε αλλο συνδιασμο τοτε δεν το επαιρνε. Αν τα ψαξεις θα δεις οτι στο β γυρο εχασε μονο ενα βαθμο (Πυργο 2-2), έφαγε μόλις 5 γκολ, πηρε ολα τα ντερμπι και εκανε 11 σερι νικες. Μονον ετσι. Μπορεις να κανεις το ιδιο τη χρονια που ανεβηκες? Τώρα είσαι στο -2. Θα αντεξεις ετσι? Είναι δυσκολο νομιζω. Οχι ακατορθωτο. Μπαλα ειναι αλλα ειναι δυσκολο.

    Αυτη ειναι η αποψη μου που δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη.

    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ""Ξέραμε πότε θα φαμε γκολ...ακομα και το λεπτο και τον αγωνα μερικες φορες κι ας σου ακουγεται παραξενο εντελως...ειναι αληθεια και εγινε"....για να μην γινει παρεξηγηση να το εξηγησω. Καταρχην να πω πως τα μαθηματικα και η στατιστικη δεν παιζει μπαλα. Υπαρχει ομως και λεει πολλα αν ξερεις να την χειριστεις σωστα στις λεπτομερειες.

    Τοτε μεταξυ αλλων κατεγραφα οτι ο Ατρομητος ετρωγε γκολ σχεδόν καθε φορά που συμπλήρωνε 22-25 αβίαστα λάθη. Παίζαμε με τον Αστερα μία φορά και με με αβιαστο λαθος παραχωρησαμε κόρνερ. Τους ειπα στο παγκο τωρα τρωμε γκολ. Ειχαμε συμπληρωσει 25. Και το φαγαμε επιτοπου με το κορνερ. Δεν ισχυε παντα αυτο απολυτα αλλα ξεραμε με το Στεφανο τι να περιμενουμε και πως να αντιδρασουμε οταν φτανανε τα νουμερα σε κρισιμα σημεια. Αυτα δεν ανακαλυφθηκαν στη Χιο. Στατιστικη φίλε μου κραταγα απο το 1983 στον Αθηναικο οπου τα πραγματα εκει ηταν πιο γρηγορα...πολυ πιο γρηγορα. Αυτα θελουν μερακι, όρεξη, ανοιχτα μυαλα, εμπιστοσυνη, απολυτη συνεργασια και σεβασμο που τοτε ειχαμε με το Στεφανο στο 101%.
    Ψιλα γραμματα θα μου πεις εσυ και καποιοι αλλοι. Ε, δεν εχεις ακουσει "προσοχη στα ψιλα γραμματα", οταν υπογραφεις καπου.

    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ!ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΔΑΦΝΗ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Κ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΑΡΙΝ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ!ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!Ο ΟΜΗΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΔΑΦΝΗ ΟΠΩΣ Κ Η ΜΙΚΡΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. allo ti eprepe allo ti egine.......to tamplo ti egarpse?...ayto metraei....kai i Mpenfika exase antera alla to tamplo egrapse 1-0. Me tis entiposeis mono kaneis de pite titlo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!Κ ΓΙΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ 90!ΑΛΛΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ Κ ΑΛΛΟ ΠΑΡΙ

      Διαγραφή
  15. mhn ksexnate kati shmantiko polu kai ayto einai o GENARHS mia omada me 1 metagrafh h 2 mporei na allaksei kata polu sthn xio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπαρχουν παιχτες για μεταγραφες?να πληρωσεις να παρεις το πρωταθλημα να πας που? μια ομαδα μπορει να παει ψηλα αν την αφησουν!μην ξεχνασ κ το εξης΄¨μια ομαδα με 1 η 2 σφυριγματα μπορει να ξεφυγει βλεπε δαφνη κ ποσα υπερ σφυριγματα περνει σε καθε αγωνα κ παιζει κατω του μετριου!

      Διαγραφή
  16. Αμαν πια ρε παιδια η καραμελα με τη διαιτησια λες και εχουμε να κανουμε με τις ομαδαρες τις αλλες που τις σφαζει η διαιτησια. Εχει κολλήσει η βελόνα. Ελεος πια. Πονοματος ειναι ολα σχεδον τα ματς τι να λεμε τωρα. Ποιός παιζει μπαλα και τον αδικουν? Χαλια μαυρα ειναι το πρωταθλημα. Καθε περσι και καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. -5 poseidonas.....toys ta eipan edo mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -5 file mia ομαδα που μολισ ανεβηκε!Κ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΠΑΝΕ!ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΑ!ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ!ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ Κ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑΖΟΥΝ Κ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΟΣ Κ ΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!

      Διαγραφή
  18. Δηλαδη οι αλλοι χρωστανε, ταζουν, λειτουργουν υπογεια και μερικοί δεν εχουν ουτε νερα ενω οι δυο αυτες ομαδες δεν δινουν τιποτα αλλα και οτι ζητησουν οι πιακτες το εχουν. Μαλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΛΙ ΣΠΡΏΧΤΗΚΕ Η ΔΆΦΝΗ ΓΙΑΥΤΌ ΑΣΕ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΉ!ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΔΆΦΝΗ ΜΕ ΤΟ ΈΤΣΙ ΘΕΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.