Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13

Οι διαιτητές της αγωνιστικής και η ανακοίνωση της Δάφνης σχετικά.


http://www.eps-xiou.gr/referrees


Δάφνη - Ανακοίνωση.
Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Χίου έκρινε σκόπιμο να ορίσει τον καταγόμενο από τα Νένητα διεθνή διαιτητή Γιάχο Αθανάσιο. 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κρίση της επιτροπής δεν είναι επιλεκτική αφού την προηγούμενη εβδομάδα και στο ντέρμπι των πρωτοπόρων έκρινε ότι δεν ήταν απαραίτητο.
Μήπως όμως η επιτροπή έπρεπε να λάβει σοβαρά υπ' όψιν της 
α) την εντοπιότητα του διαιτητή 
β) τη διαμαρτυρία που είχαμε καταθέσει στον περυσινό τελικό κυπέλλου (πέναλτι στον Κίτρινο - μη αποβολή αντίπαλου παίκτη) 
γ) τη διαμαρτυρία στον αγώνα με τον Ατρόμητο (φάουλ Κούτικα στον Μπόρση) στο γκολ της ισοφάρισης;
 Θέλουμε να πιστεύουμε στο ακέραιον του χαρακτήρα του κυρίου Γιάχου και να μην επαληθευτούν οι δηλώσεις προπονητή Α’ Κατηγορίας ότι άλλοι αποφασίζουν για την τύχη των αγώνων».


3 σχόλια:

  1. μμμμμμμμμαλιστααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ Κ Η ΔΑΦΝH.NA ΘΥΜΗΣΩ ΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΜΟ ΤΩΝ 2 ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ.ΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΛΙΤΣΑΚΙ Κ ΛΑΘΟΣ ΟΦΣΑΙΤ ΜΕ ΘΥΜΙΑΝΑ.ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 4 ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ ΟΜΩ ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΑΡΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Κ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΝΗΤΑ ΕΛΑ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΧΟ.ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.