Δευτέρα, Αυγούστου 25

Αρχίζει το ματς....!!


Θα μου πήρε κανένα μήνα να σκέπτομαι , για το πως θα ξεκινήσω να γράφω αυτό που διαβάζετε...!
Ξέρετε, η μετάβαση ουσιαστικά από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με τον χειμώνα να ακολουθεί, για τους ποδοσφαιρόφιλους φυσικά, είναι όπως και να το κάνουμε προ των πυλών .
Βέβαια, δεν θα αλλάξει και πολύ η καθημερινότητα όλων μας - ακόμα - όπως έχει αλλάξει εδώ και κάποιες μέρες , για τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες( ναι, ναι τρέχουν και αυτοί!!) που χύνουν κιλά ιδρώτα, προετοιμαζόμενοι ( φήμη ότι ''τρέχουν'' και οι διαιτητές μας, αποδείχθηκε αναληθή ).
Όπως και να έχει όμως, το ενδιαφέρον μας, όσο πάει και δυναμώνει και εδώ που τα λέμε, εμείς οι ''απέξω'', της κερκίδας, του καφέ και του πάσατέμπου, απλά θα βάλουμε στη ζωή μας και πάλι μια ευχάριστη (?) ενασχόληση και ολίγον από αδρεναλίνη ( και παρασκήνια, βεβαίως-βεβαίως).


Την Τετάρτη που μας έρχεται ανοίγει και επίσημα η αγωνιστική περίοδος με τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων αλλά και του κυπέλλου, με τα πρώτα πλάνα όλων να ξεκινούν.
Θα ακολουθήσει το Σούπερ Καπ ( έτσι έχουν πει τουλάχιστον) και οι δύο πρώτοι γύροι του κυπέλλου ( 13/9 ) και στη συνέχεια το πρωτάθλημα 27/9.
Εμείς εδώ αυτές τις μέρες θα τολμήσουμε μία προεπισκόπιση των ομάδων, μια προσπάθεια δηλαδή να ''διαβάσουμε'' τις κινήσεις που έχουν κάνει - σε όλα τα επίπεδα - με βάση εκκίνησης την περσινή τους πορεία ( άλλωστε και οι ίδιες οι ομάδες με την πρόσφατη πορεία τους ως κριτήριο, προχώρησαν στις όποιες κινήσεις τους το καλοκαίρι ).
Επίσης θα δούμε τι θα πρέπει (?)!να περιμένουμε από την ΕΠΣ αλλά και από τη διαιτησία φέτος αφού θα πορευτούμε ξανά με τον Ιωάννη με τον Χιού Ντάλας να μην μας καταδέχεται :):)...προφανώς και....ακόμα!!!


Εκ των πραγμάτων δύσκολο να είναι αντικειμενικό το περιεχόμενο αυτής της προεπισκόπησης και για αυτό θα μπορείτε  μέσα από τα σχόλια  να καταθέσετε  απόψεις , συμπληρώνοντας με στοιχεία και θέσεις σας, τα γραφόμενα για κάθε ομάδα.

Συνεχίζουμε τα μπάνια μας και ...θωρούμε...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.